Lightbox2 - IExplorer mejelenítési hiba

TomKiss képe

Sziasztok!

A jelenség a következő:

A galériák (képek) megjelenítésére a lightbox2 modult használom. FF alatt tökéletesen működik (egy kisebb hibát leszámítva), de Internet Explorer alatt egyáltalán nem. IE alatt a képet egyszerűen megnyitja az oldal helyén.

Ugyanebben az IE-ben más oldalak (gondolom) Lightbox2-vel történő megjelenítés tökéletesen működik, tehát gondolom, hogy az én beállításaimban lehet a probléma.

Drupal 6.9, Ligthbox2, Imgae_gallery (Windows Vista, Internet Explorer 7, Firefox 3.0.6.

Segítséget előre is köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
eMeLA képe

Az IE-ben valami JS hibaüzenetet nem kapsz ?
Az IE betölti a LightBox js-et ?

Használsz valami más JS-es alkalmazást az oldalon ? Megpróbálhatod kikapcsolni, lehet, hogy azzal akad össze.

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

TomKiss képe

Mindössze "annyi" a hibaüzenet, hogy az állapotsorban jezi, hogy hiba van az oldalon. Minden oldalon ugyanazt jelöli meg: "182.sor 5.karakter, Érvénytelen argumentum, kód:0" , de hogy melyik file-ban, azt már nem írja.

Kikapcsoltam minden olyan modult, ami még js-t használ (Extarnal links, Admin menu, Pathauto), de a hibaüzenet, jelenség továbbra is fenn áll. A hibaüzenet csak akkor tűnik el, ha a Lightbox2-t kapcsolom ki.

Mit értesz az alatt, hogy betölti e? Ha azt, hogy a forrásban megtalálható e, akkor a válaszom igen.

0
0
richi105 képe

Nem biztos, hogy orvosság a problémára de egy próbát megér ha még nem oldottad meg. Nekem is ugyanez a problémám volt a ligtbox2 modul -al firefox -ba persze működik mint álltalában minden de az ie az már más tészta kerestem a neten a megoldást semmi. Végül gondoltam kipróbálom még ezt is egyel régebbi lightbox verzióból a js könyvtár tartalmát átmásoltam a mostan 1.9 -be és most működik ie alatt is.

0
0
aksza képe

Egy tapasztalati tény amit tudományosan nem tudok alátámasztani. Alacsony php memória limittel rendelkező ingyenes tárhelyen jártam már így, valahogy mintha az IE jobban fogyasztaná a memóriát. 16 MB volt beállítva, IE-ben sosem volt használható a lightbox (FF -ben simán ment), emelték 32-re megoldódott a gond anélkül, hogy hozzányúltam volna. Még egyszer mondom semmi tudomány csak egy tapasztalati tény régebbről.

0
0
dióhéj képe

ezt meg tudom erősíteni annyiban, hogy míg az extrán volt az oldal (szintén 16 MB php memória), ugyanígy explorerrel nem működött a lightbox, localhoston igen, azóta fizetős tárhely, láss csodát, a lightbox megtáltosodott, akkor is vágtázik, ha explorer a zsoké

0
0