Lightbox2 - Drupal6

zsolti képe

Sziasztok!

Abszolút kezdő vagyok még a Drupalban. A problémám a következő: Készítettem galériákat, amelyeket ugye értelemszerűen képekkel töltöttem meg. Aztán engedélyeztem a Lightbox2-t, ami működik is...Szépen megjeleníti a képeket abban a szép fehér keretes Lightbox ablakban mindaddig, amíg admin-ként vagyok bejelentkezve.
De ha szimplán látogatóként próbálkozom, akkor a képek nem a Lightboxban jelennek meg, hanem az alapértelmezett módon (a bélyegképre kattintva ugye ugyanabban az ablakban megnyitja a képet eredeti méretben.)
A Lightbox jogosultsági beállításainál próbálkoztam azzal, hogy a lightbox2 adminisztrálását, és az eredeti kép letöltését is engedélyeztem a be nem jelentkezett látogatók számára, nem tudom hogy ez a beállítás egyáltalán erre vonatkozik-e.

Előre is köszönöm a segítséget!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
zsolti képe

Illetve, ha már itt tartunk...Van arra lehetőség hogy a képek címe ne jelenjen meg a galériában a bélyegképek alatt? Jobban mutatna az egész szerintem.

0
0
Nagy Gusztáv képe

A Lightbox jogosultsági beállításainál próbálkoztam azzal, hogy a lightbox2 adminisztrálását [...] engedélyeztem a be nem jelentkezett látogatók számára

Ezt gondold át még egyszer. Bárki adminisztrálhat egy admin funkciót?

0
0

Nagy Gusztáv