Lightbox2

Adani képe

Egy belső intranet oldalra a cikkekbe szeretnék képgalériát beszúrni, úgy, hogy a cikkben a megfelelő helyen ott legyenek a miniatűr képek majd mikor ráklikkel a felhasználó akkor Lightbox2-vel jelenjen meg nagyobb méretben a képernyőn és tudjon váltani a képgalériában, előző-következő gombokkal. Elvileg ezt kéne a Lightbox2-nek intéznie. A probléma ott van, hogy bármit is csinálok nem működik.
Már minden modul fentvan a TinyMCE WYSWYG szerkesztőt használom az IMCE modul is rá van állítva, fent van az összes kért Image modul, Imagecache is.

Akár képgalériaként adom hozzá az oldalhoz akár TinyMCE szerkesztőben, nem működik. A Lightbox2 modulnál be van konfigurálva a Lightbox Grouped mindenhol, mégse működik.

Lightbox konfig:
http://imagerz.com/QEMSW0tvAwJXU1kZEwVR
http://imagerz.com/QEMSW0tvAwJXU1kZEgVR

Videót is kell majd egyes cikkekbe betenni YouTube szerű videólejátszó appleten erre a Blue Droplet Video modul megfelelő lehet?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Adani képe

Már tárgytalan a kérdés, megoldódott. Lightbox újratelepítve, újra bekonfigurálva.

Érthetetlen, de most megy.

A videókat meg átkonvertáltam a YouTube-al Flashbe és így már az SWF Tools is elbánik velük. A Blue Droplet nem akart működni, pedig feltettem a szerverre az ffmpeg-et is. Olyan sok videót nem kell feltenni, ezek is főleg oktatóvideók, abból meg nem keletkezik naponta 1000 új. Alkalmaztam ha nem tudod megoldania problémát kerüld meg tételt azaz videó feltölt a YouTube-ra majd Flashgottal leszed FLV-be és megy ki az oldalra.

0
0