Letöltéskezelő - mit ajánlotok?

Boobaa képe

A következő funkcionalitással bíró letöltéskezelő megoldásra volna szükség:
- csak admin tölt fel fájlokat, a feltöltéskor megadja, hogy mely felhasználó töltheti le;
- minden felhasználó csak a neki feltöltött fájlokhoz férhet hozzá;
- minden fájlletöltéskor az admin által korábban megadott/beállított keret csökken, ha eléri a nullát, nem tölthető le fájl.

Keresgéltem erre-arra, de nem leltem olyan megoldást, amivel elég lenne egyszer beállítani, aztán egy kevésbé kocka adminra rábízni az egészet. A private_upload modul elvileg a hozzáférés-szabályozás részt meg tudná csinálni, de a letöltések számának limitálását nem. Van-e valami jobb ötlet, lehetőség?

Boobaa képe

Azon töröm a fejem, hogy hajlandó lennék akár magam is megírni egy ilyen tudású modult - ha tudnám, miből induljak ki. Kellő tapasztalat híján nem tudom ugyanis eldönteni, hogy a core upload vagy a már említett private_upload modul áll-e közelebb ahhoz, amire szükség van - márpedig a fenti "letöltési keret" funkcionalitással egyik sem bír.

PHP-hez állítólag értek, azzal nincs gond, csak... khm... kicsit belefulladok egyrészt a rengeteg már kész modulba, másrészt a doksiba. Ugyanakkor az az érzésem, hogy ha valaki el tudna indítani a megfelelő irányba, akkor viszonylag hamar célhoz tudnék érni - tehát a kérdés: merre induljak?

0
0