A legújabb xampp feltelepítése után a drupal oldalból küldött levelek nem érkeznek meg

vikicica22 képe

Hello mindenkinek!

A régebbi xampp (1.7.7) -omat szeretném lecserélni a legújabbra. Ez meg is történt tegnap este és most jelen pillanatban a xampp 1.8.3-4 van fent a Win 8.1 alatt. Mindent sikerült beállítanom rajta csak egyedül a levelezést nem (pedig a MercuryMailban mindent ugyan úgy állítottam be, mint régen volt). A test Drupal oldalba beküldtem egy tartalmat és nem jött levél arról, hogy tartalom beküldés történt az oldalon, írtam hozzászólásokat és azok sem érkeztek meg levelező rendszerembe.
Valaki találkozott már ezzel a hibával? A google-ban olvastam róla, hogy xamppban a MercuryMail résznél lehet a gond. De mi?
Ezért is írtam nektek, hogy biztosan használjatok test környezetben a drupal levelezést is, és valaki tudja a megoldást, hogy mi lehet a gond vele.

Üdv.: Viki

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

nem drupal kérdés szvsz. Pl az én localhostom sem küld egy deka levelet sem - direkt. Tedd fela a mail_safety modult, és rögtön fogod látni, hogy ki, merre, milyen emailt küldött a drupalom keresztül.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

vikicica22 képe

Én minden tesztkörnyezetben próbálok beállítani és kipróbál, ebbe beletartozik, az oldal által kiküldök levelek (pl.: webform, commerce, vagy rules és akciók) ellenőrzése is, hogy jól működik vagy nem.

Szerintem sokan használják az Xampp-ot drupal alatt és ezért mertem feltenni ezt a kérdést itt.

0
0