Legfrissebb kiemelt fórumtémák?

algi képe

Hello!

Totál newbie vagyok a Drupalban (mondjuk telepíteni és az alapokat megcsinálni meglepően könnyű volt), és nem igazán tudom, hogy ez-e a megfelelő téma. Nem találtam a fórumban ilyen kérdést, de ha már szó volt erről, akkor egyrészt bocs, másrészt örülnék neki, ha látnám.

Szóval egy olyan honlapot szeretnék csinálni, ahol a cikkek tulajdonképpen fórumtémák is egyben, a fórum pedig kezdetben a cikkekhez írt kommentekből épülne fel.

A cikként is működő fórumtémákat az egyéb fórumtémáktól úgy különböztetném meg, hogy kiemeltté teszem, így felkerül a főoldalra. (Szóval ugyanaz a tartalom, csak egyik aloldalon blog formában, másikon fórum formában jelenik meg.) Itt van, az írás pillanatában csak egy cikkel.

http://tisztarpg.extra.hu

Viszont szeretnék egy rendes cikkarchívumot is csinálni, ami csak ezeket a kiemelt fórumtémákat listázza ki. A "legfrissebb fórumtémák" című blokk a homokozóban indított témákat is kilistázzák, amik nem igazán érdekelnek senkit.

Van netán erre valamilyen egyszerű megoldás? Netán taxonómiával valahogy? Vagy írnom kell egy blokkot?

Nagy Gusztáv képe

Jól csináltad, itt új kérdésnek új kérdést szoktunk feltenni.

Ha egy fórumtémánál a Címlapra kerül-t bekapcsolod, és a kezdőlapot nem állítod át, akkor pont ezt kapod.

Views modullal blokkba olyan listákat csinálsz, amilyeneket akarsz.

0
0

Nagy Gusztáv

algi képe

Kösz szépen.

Valóban, nem "kiemelt", hanem "címlapra kerül", az egy kicsit durva lenne. A Views tényleg tök jól működik és nagyon egyszerű is, bár csak az 5-össel sikerült működésre bírnom. És ha jól látom, általában is az 5-öst érdemes használni, mert a 6-oshoz mintha alig lennének modulok.

0
0