Leállt a szerkesztőm

GSzilvio képe

Pár hónapja nem volt időm ránézni a honlapomra ( penzzseni.hu ), most januárban szerettem volna felfrissíteni a lapokat, de egyszerűen amikor belépek (természetesen admin-nal, mint eddig is mindig) és bármelyik oldal szerkesztési műveletét elindítom, a szerkesztő felületben nem látom a korábbi tartalmat (ami az interneten látszik), és nem is tudok írni a szerkesztő felületben. Még a kurzor sem jelenik meg.

Ha frissíteni akarom a rendszert ez az üzenet jelenik meg: HIBA "A kiadások és frissítések információinak letöltése sikertelen."

Abszolút tanácstalan vagyok, ráadásul az időm is nagyon kevés, hogy órákat töltsek a rendszer kijavításában!

Help me please!

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
CsatolmányMéret
Kép ikon drupal_naplo.jpg637.37 KB
tamoca képe

Jó estét!
Én Drupal 6 -a jártam így , az Fckeditorral. Valamiért a korábban szerkesztett tartalmakra , se újakra se tudtam működtetni.Eltávolítottam és feltettem helyette a ckeditort és jó lett. Csinálj mentést !!!!mentést az ftp-ről meg a mysql ről mielőtt eltávolítod és felteszed az új szövegszerkesztőt!!!
Az ujat is be kell állítani. Én Wysiwyg nélkül tettem fel a cke-t és kitűnő.Ha elakadsz kérdezz.

0
0

tamoca

simont képe

Azt nem írtad meg milyen szövegszerkesztőt használsz, de én is arra gyanakszom, hogy FCKeditort. Egyik D6-os oldalon én is így jártam, nem lehetett szerkeszteni a tartalmat egyik napról a másikra. Cseréltem CKEditorra és minden jó lett. A README.txt-ben leírja hogyan cseréld a modult. Sok szerencsét!

0
0

SimonT