Látszólag üres néezt - hozzáférési hiba

ipeto képe

Sziasztok!
Felbukkant egy rendkívül idegesítő probléma egy nézet tartalmának megmutatásával (pontosabban meg nem mutatásával) kapcsolatban.
A szóban forgó drupal több domain-t is kezel Domain Access-szel. Az egyiken adott egy nézet, ami termékeket listáz ki a nyitólapra, és eddig rendben meg is jelent mindenkinek, látogatónak és azonosított felhasználónak egyaránt.
Aztán ez megszűnt és nem tudok rájönni miért: Az egyedi node-okat továbbra is látják mondjuk a látogatók, de a nézetet nem, az úgy jelenik meg, mintha nem lenne eredménye. Az admin látja, ami gondolom azért van, mert felülvezérli a hozzáférési beállításokat. Viszont nem tudom, melyek ezek, mivel a nézetben kikapcsoltam az oldal hozzáférés-korlátozását, az egyik felhasználói csoportnak próbaképpen a jogok között megadtam a "Bypass views access control" és a "Hozzáférés vezérlésének megkerülése" jogokat is, de ez sem segített. Gondoltam még arra is, hogy az itt megénekelt Domain Access Bridge tett keresztbe (bár ennek a nézetnek a tartalmát elvileg nem kellene érintenie). Viszont ezek egyike se segített...

Abban kérnék segítséget, hogy mi okozhatja ezt, vagy egyáltalán hogyan lehetne debug-olni?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Dohányos Zoltán képe

Próbáltál már egy gyorsítótár ürítést?

üdv
Zoli

0
0
ipeto képe

Igen, próbáltam (beleértve a views gyorsítótárát is) - ahogy a jogosultságok újraépítését is.

0
0
ipeto képe

Végülis sikerült kideríteni, mi okozta, bár azt nem értem, miért. Ez a nézet Übercart-os termékeket jelenít meg és a kapcsolatok között szerepelt a katalógus-kategóriát hozzákapcsoló Tartalom:Katalógus kapcsolat. Ennek a léte eredményezte, hogy a nem-admin felhasználók nem kaptak eredményt. Noha a "katalógus megtekintése" joga mindenkinek megvolt, szóval nem tudom, milyen jogosultság hiányzott még.
Miután ezt lecseréltem "Tartalom: Taxonomy terms on node" kapcsolatra, rendbe jöttek a dolgok.

0
0