Szevasztok!
Felpakoltam drupal 7.14-et egy szolgáltatóhoz ftp-n keresztül. Az install rendben ment, de...
Az admin felület baromi lassan szuperál, főleg a modulok és a megjelenés, és szinte mindig ezzel a hibaüzenettel tér vissza:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /usr/home/***/www/includes/file.inc on line 2040
Reklamáljak a szolgáltatónál, vagy a drupalon belül van a megoldás?
Köszi!
Drupal verzió:
Szolgaltato lesz az
Lapatold egy fajlba
file_put_contents('/utvonal/valami/irhato/konyvtarba/log.txt', "$uri\n", FILE_APPEND);
hogy milyen konyvtart probal elerni. Vagy sikerult symlinkekkel vegtelen ciklust osszeutni vagy halozatrol jon a fajlrendszer es baromi lassu.
Egy pont.
Ha úgy értetted, hogy hozzak létre egy .php fájlt és hívjam meg böngészőből, akkor a log.txt-be egyetlen pont került.
nem egeszen
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /usr/home/***/www/includes/file.inc on line 2040
Tehat, a line 2040 ele tedd be amit mondtam.
nyalás
Oké.
A log fileban látszik ahogy végignyalja a modules, sites/all/modules, themes, sites/all/themes könyvtárakat, 4815 sorban. Nem látok redundanciát.
Mit nézzek még?
Diagnózis?
Kakukk!
Hali!
Gondoltam bekakukkolok, nagyon kellene a megoldás! :)
Köszi!
Egyrészt ne uppolj, mert azt
Egyrészt ne uppolj, mert azt nem illik, másrészt meg válts szolgáltatót, mert ahol 30s php futás alatt nem épül fel a modules oldal, ott más probléma is van/lesz.
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
ok.
ok. köszi.