Beküldte magveto - 2015. január 5. 17.35 twitter facebook linkedin Sziasztok! Miért nem műxik a keresés? Nálam egyfolytában egy üres oldalra dob, pedig tudom, hogy a témában vannak hozzászólások... Fórum: Drupal.hu Igen, valami nem jó... Mintha Permalink Beküldte szt - 2015. január 5. 22.38 Igen, valami nem jó... Mintha csak a jan 4. óta felkerült tartalmakban keresne (rákerestem pld. az "az" szóra). 0 0 Védd az állatokat! ;) A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges hol? Permalink Beküldte snufkin - 2015. január 6. 09.48 Nem tudom, nekem itt: http://drupal.hu/kereso?text=az van uj tartalom is, valaki az adminok kozul elinditott egy indexelest? 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges köszi a jelentést! Permalink Beküldte aboros - 2015. január 6. 09.44 valóban nem működik megfelelően, valami baj történt a solr index -el, dolgozunk a kijavításán. 3 0 - clear: both; A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges folyamatban van az újraindexelés Permalink Beküldte aboros - 2015. január 8. 10.24 a tartalmakat (nodeokat) már újraindexelte, most van folyamatban a nagyjából 75 ezer hozzászólás indexelése. nodeokban már keres. 0 0 - clear: both; A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Megint előjött ez a probléma. Permalink Beküldte magveto - 2015. szeptember 2. 15.57 Megint előjött ez a probléma... 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges mire? Permalink Beküldte nevergone - 2015. szeptember 2. 19.22 Szia! Mikor és mire kerestél rá? A pontosabb hibajelentés segíti a hiba elhárítását. 0 0 Választ szeretnél? - Új kérdés, új téma - Tesztoldal - Trollkezelés - Frissítés A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges "Nálam egyfolytában egy üres Permalink Beküldte magveto - 2015. szeptember 2. 20.14 "Nálam egyfolytában egy üres oldalra dob, pedig tudom, hogy a témában vannak hozzászólások..." Különben meg az fb integrálást próbáltam pontosítani. :) Aztán találomra pl. ubercart .... Marad az üres oldal, csak a legfrissebb témákban keres... 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Igen, valami nem jó... Mintha
Igen, valami nem jó... Mintha csak a jan 4. óta felkerült tartalmakban keresne (rákerestem pld. az "az" szóra).
Védd az állatokat! ;)
hol?
Nem tudom, nekem itt: http://drupal.hu/kereso?text=az van uj tartalom is, valaki az adminok kozul elinditott egy indexelest?
köszi a jelentést!
valóban nem működik megfelelően, valami baj történt a solr index -el, dolgozunk a kijavításán.
-
clear: both;
folyamatban van az újraindexelés
a tartalmakat (nodeokat) már újraindexelte, most van folyamatban a nagyjából 75 ezer hozzászólás indexelése. nodeokban már keres.
-
clear: both;
Megint előjött ez a probléma.
Megint előjött ez a probléma...
mire?
Szia!
Mikor és mire kerestél rá? A pontosabb hibajelentés segíti a hiba elhárítását.
Választ szeretnél? - Új kérdés, új téma - Tesztoldal - Trollkezelés - Frissítés
"Nálam egyfolytában egy üres
"Nálam egyfolytában egy üres oldalra dob, pedig tudom, hogy a témában vannak hozzászólások..."
Különben meg az fb integrálást próbáltam pontosítani. :)
Aztán találomra pl. ubercart ....
Marad az üres oldal, csak a legfrissebb témákban keres...