Képre kattintva lightmodal-ban való szöveg megjelenítés

charlos képe

Sziasztok!

Van 4 általam megjelenített ikon egy D7-es oldalon. Ezekre kattintva szeretném, ha kijönne egy lightbox2, lightmodal ablakban a magyarázat (azaz leírás).

Keresgéltem, és eszerint próbálkoztam. Ám sajnos ez nem nyert, mert a lightmodal bár kijön, de gyakorlatilag a teljes node-ot, oldalt jeleníti meg újra, s nem csak az általam definiált szöveget. Mit ronthattam el?

Előre is köszönöm a segítséget.

Üdv,
Charlos

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
lili_ képe

charlos képe

de nem az igazi. Az oldalon már kezdetek óta lightbox2 dolgozik, és látom, hogy tud lightmodalt, csak én vagyok béna. :) :(

Szóval, mindenképp lightbox2-vel szeretném megoldani. :) Erre valaki ötlet?

0
0

--

Üdv:
Charlos

szantog képe

Haladj a korral, használj colorboxot!
A kezdetekótaxyzt használok nem kifogás, a web ugyanis fejlődik, egyes dolgokat támogatnak, másokat nem - konkrétan a lightbox már szépen süllyed el..

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

charlos képe

Felraktam a colorbox-node modult, de a problémámat nem oldotta meg. :(
https://tegyjot.hu/jelentkezes-onkentesnek Itt láthatjátok, ha a táblázatkezelős ikonra kattintotok. Nem így szeretném, hogy megjelenjen, hanem csak ez a mondat: „Adatgyűjtés: Ha nem riadsz vissza a táblázatkezelő (Libre Office Calc, Microsoft Excel, stb) alapszintű használatától, cégek email címeinek összegyűjtése. Előre meghatározott kategóriák szerint segítheted az adatgyűjtést.”

Ez persze fel van véve külön node-ba is, mégse jó.
Mit rontottam el? :(

0
0

--

Üdv:
Charlos

szantog képe

Ebből kiindulva: http://drupalcode.org/project/colorbox_node.git/blob/refs/heads/7.x-3.x:...
kéne legyen egy settings page, ahol az Enable Regions be van pipálva.

A fenti legyen B terv, sokkal valószínűbb, hogy az urlképzés nem jó:
<a class="colorbox-node init-colorbox-node-processed-processed cboxElement" href="https://tegyjot.hu/adatgyujtes?width=300&amp;height=150"><img alt="" src="https://tegyjot.hu/sites/default/files/icons/calc.png" style="height:64px; width:64px"></a>

ilyennek kéne lennie:
<a class="colorbox-node init-colorbox-node-processed-processed cboxElement" href="https://tegyjot.hu/colorbox/adatgyujtes?width=300&amp;height=150"><img alt="" src="https://tegyjot.hu/sites/default/files/icons/calc.png" style="height:64px; width:64px"></a>

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

charlos képe

https://tegyjot.hu/jelentkezes-onkentesnek Itt lehet tesztelni a hibát...

0
0

--

Üdv:
Charlos

vikicica22 képe

Nálam is ugyan ez volt a hiba :( Én vissza tettem a Colorbox 7.x-2.4 -est és megjavult a Colorbox 7.x-2.5 - ős "hibás".

0
0
charlos képe

Megpróbáltam, visszaraktam a 2.4-es colorbox-ot, de a hibajelenség ugyanaz. :( Pedig csak egy egyszerű modalt szeretnék megjeleníteni. :(
colorbox 7.x-2.4
colorbox-node 7.x-3.2.

0
0

--

Üdv:
Charlos