A probléma a következő:
Ha a "Közzétételi beállításoknál" a "Access restricted for non-premium users" is ki van pipálva, akkor a nem bejelentkezett felhasználó, a kép helyén csak a [img:01] szöveget látja, azonban az összefoglalón túli tartalom "védve" van az illetéktelenek elől.
Ha a "Közzétételi beállításoknál" a "Access restricted for non-premium users" mellett nincsen pipa, akkor az összefoglalóban lévő kép megjelenik ugyan az azonosítatlan felhasználó számára, azonban hozzáfér a többi tartalomhoz is.
Már teljesen bele vagyok zavarodva az állítgatásba, de még mindig nem tudtam megoldani, hogy az összefoglaló képe mindenki számára látható legyen, megjelenjen, de maga az íráshoz, csak a bejelentkezett látogató férhessen hozzá.
Mit csesztem el?
Mi lehet a megoldás?
Köszönettel: SzeFe
Kérlek írd le, hogy milyen
Kérlek írd le, hogy milyen modulokat használsz erre az elérés szabályozásra. A legjobb lenne, ha leírnád, hogy hogyan lehet reprodukálni a jelenséget, nulláról telepítve egy Drupal rendszert.
pp
Palócz István
https://palocz.hu | https://tanarurkerem.hu
Az a helyzet...
hogy "1000" éve telepítettem. Eddig semmi gondom nem volt vele, ezért aztán az időközbeni frissítéseken kívül semmi dolgom nem volt vele. Arra emlékszek, hogy az elején elég sokat elszöszöltem a beállítgatásokkal, de azóta nem foglalkoztam ilyesmivel. Igazából már nem emlékszek arra, hogy akkoriban mit miért csináltam.
Szerintem ezek lehetnek rá hatással:
Content Access 6.x-1.2
Premium 6.x-1.0-alpha1
Image 6.x-1.2 Lehetővé teszi a képek feltöltését, méretezését és megtekintését.
Image Attach (enabled), Image Gallery (enabled), Image Import (enabled) használja
Image Attach 6.x-1.2 Segítségével a tartalmakhoz könnyedén lehet képeket csatolni.
Image (enabled) szükséges a bekapcsolásához
Image Gallery 6.x-1.2 Segítségével a galériák kategóriánként szűrhetővé és rendezhetővé válnak.
Image (enabled), Taxonomy (enabled) szükséges a bekapcsolásához
Image Import 6.x-1.2 Lehetővé teszi, hogy a kiszolgálón lévő könyvtárból egy lépésben lehessen képeket importálni.
Image (enabled) szükséges a bekapcsolásához
ImageMagick Advanced Options
Img 6.x-2.2 Display images in posts
Upload (enabled) szükséges a bekapcsolásához
Img comments 6.x-2.2 Display images in comments
Comment (enabled) szükséges a bekapcsolásához
Signup 6.x-1.0 Allow users to sign up for content (especially events).
Views (enabled) szükséges a bekapcsolásához
Calendar Signup (enabled), Signup confirm e-mail (disabled), Signup Roles (disabled) használja
Views 6.x-2.16 Create customized lists and queries from your database.
Signup (enabled), Views exporter (enabled), Views UI (enabled), Calendar Signup (enabled), Signup confirm e-mail (disabled), Signup Roles (disabled) használja
Views exporter 6.x-2.16 Allows exporting multiple views at once.
Views UI 6.x-2.16 Administrative interface to views. Without this module, you cannot create or edit your views.
Nem tudom, sikerült e előbbre lendítenem a dolgon valamit?
Köszönettel: SzeFe