kellene egy látogató számláló a drupálhoz blokkba irható php kód

tamoca képe

Kedves mindenki!
Korábban már írtam de 2 megoldás is jött ,de egyik sem jó.Mielőtt elbeszélnénk egymás mellett leírom mi a gond, illetve mit szeretnék.
AZ ELSÓ MEGOLDÁS egy adott node tartalom letöltésére állt rá azt mutatta pl node/1 -et de a címlapon nem a node /1 van örökké ezért megállt a számláló mert az csak a node 1 re mutatott.
A második esetben azt irták hogy session... stb csak egy belépést számol egy belépő estén ezzel szemben van hogy 200-at is ugrik egy tartalomnál van hogy visszafele megy 600-at aztán ujra vissza meg az eredetire , van amikor csak 1-et rendesen nő.
www.eunyet.hu az oldal itt látszik az anomália , nem soká mert az blokkot ki fogom kapcsolni mert igy nem jó csak addíg hagyom hogy lássa akik küldte a programot , hátha ad valami tippet.
Na most nem halvány utlás kellene hanem egy működő megoldás. Akinek van írjon Tisztelettel Köszönettel Remetei Tamás

Hojtsy Gábor képe

Már egyszer leírtam, megteszem mégegyszer. Neked a legegyszerűbb egy külső számláló használata. Regisztrálsz bármilyen ingyenes számlálót magadnak, és a HTML kódját használod...

http://www.google.com/search?q=free+website+counter vagy
http://www.google.com/search?q=ingyenes+számláló

0
0
tamoca képe

a gond az , hogy nem szeretném a látogatóim adatait megosztani egy szerverrel ahonnan levehetik ez biztonsági okból fontos, nincs megoldás egy látogató számlálóra?
tamoca

0
0

tamoca

aries képe

Az awstats pont ilyen.

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0