Kattintás számláló

Molesz képe

Hello all.

Azt szeretném megvalósítani az oldalamon, hogy a cikkek alá tett letöltés felirat mellett, megjelenjen az, hogy hányszor kattintottak rá.
Még régebben csináltam cck-val egy mezőt, amibe a letöltés linkjét írtam. Azóta töröltem a modult, de ha csak cck modullal lehet megoldani, akkor visszarakom.

Molesz képe

esetleg valami javascriptes megoldás?

www.kgp.hu

0
0
nevergone képe

Ezt pusztán kliensoldalon nem lehet megvalósítani, hiszen az eredményt szeretnéd is eltárolni valamilyen módon az adatbázisban.

0
0
Anonymous képe

Lesd meg a disknode modult, hátha jó lesz.

DiskNode adds a new nodetype called DiskNode. The main purpose for this node is to serve as download module. Each disknode links to a single file stored within the file storage. These files are already in this directory. File management tools are provided with the disknode. It will allow you to upload a local file or a file already stored on an other webserver.
Downloads of the files are counted.

http://drupal.org/project/disknode

0
0
Anonymous képe

Disknode hozzáad egy új nodetype hívott Disknode. A fő cél ennek csomópont szolgálni mint letöltés modul. Mindegyik disknode linkek egy egyedülálló fájl tárolt belül a fájl tárolás. Ezek állományok már ebben címtár. Fájl vezetés eszközök feltéve -val a disknode. Az fog megenged te feltölteni egy helyi fájl vagy egy fájl már tárolt egy egyéb webserver.
Letöltése az állományoknak számolt.

0
0
Anonymous képe

Tehát ez egy új node típus, ami gyakorlatilag letöltés modulként is funkcionál. Ugyanúgy néz ki, mint bármelyik másik node, tehát írsz egy cikket, csatolod a fájlt, és alul a linkek között kiírja majd, hogy hányszor töltötték le az állományt a látogatóid.

0
0
crt képe

Szia.

Esetleg megnézheted még a download_count modult.

Üdv: Zoli

0
0