Kategórizált tartalmak különválasztva hogyan lehetne megjeleníteni?

atomjani képe
Drupal verzió: 
atomjani képe

Azt hittem, hogy ezt a piszkozatba teszi. Még keresem a megoldást.
Szeretnék több tartalom típust. Olyat, mint a cikkek. Szeretném, hogy ezek külön linken lennének elérhetők, külön kezelve. Mindegyikhez barátságos URL. Mindegyikhez szeretnék külön címke rendszert.
Az a baj ezzel a hierarchikus címkékkel, hogy amikor új tartalmat hozok létre, akkor nem szerepelnek azon a listán tartalom típusként, mint a cikk, fórum, blog.

0
0
SecMan képe

Kicsit zavaros a kérdésed, de megpróbálok segíteni.
Tudsz új tartalomtípusokat létrehozni, és mindegyiknek egyedi mezőket (így "kifejezés hivatkozás"-t is) létrehozni az admin/structure/types oldalon.

Az egyedi címkézésekhez hozd létre a szótárakat admin/structure/taxonomy oldalon, ezekhez kell majd a TartalomTípusoknál az előbb említett mező.

Ha tartalomtípusokat (vagy sok minden mást) LISTÁZNI szeretnél, akkor a Views modul lesz segítségedre. (gyakorlatilag mindenhez kell/ajánlott.)
Vele létre tudsz hozni barátságos URL-eket amiken az általad definiált szűrési, rendezési, és megjelenítési módok szerint fognak szerepelni az adott tartalmak/mezők, stb.
(mindez kattintgatva megoldható)

1
0
atomjani képe

Nem volt olyan egyszerű, mint amilyenek tűnt, de sikerült megoldanom ezeket. Így már tudok olyan tartalomtípusokat csinálni, mint hírek, cikkek, leírások, pályázatok, melyek eléggé elkülönülnek egymástól.
Köszönöm a segítséged.

0
0
atomjani képe

Illetve próbáltam ezt a book dolgot is. Ott például az a bajom, hogy nem úgy listázza ki a cikkeket, mint például a főoldalon.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Szerintem meg kellene ismerned az alaprendszert és a főbb kiegészítő modulokat. Ezek a kérdések akkor helyre kerülnének benned.

3
0

Nagy Gusztáv