Katalógus nézetben rendes ár mellé akciós ár kiíratása

obv képe

Van egy sales planning nevezetű modulom, ami az akciós ár beállítására szolgál, viszont csak a termék teljes nézetében húzza át a rendes árat és írja ki az akciósat. Azt szeretném megcsinálni, hogy a katalógus nézetben is kiírja, mert így ott az eredeti ár szerepel. Hol tudok belenyúlni a kódba, melyik fájlban tudom módosítani a katalógus nézet beállításait, vagy az ár mezőt ?

Köszi előre is!
OBV

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
simont képe

Próbáld ki az akciós ár beállítására ezt a modult uc_discounts_alt 2.4. Ha ez megfelel, akkor itt a leírás, hogyan tudod megjeleníteni az akciós árat a katalógusban. http://drupal.hu/forum/uckatal%C3%B3gus/17509

0
0

SimonT

obv képe

Próbáltam már ezt a modult, de idáig nem boldogultam vele. Elvileg létrehoz egy mezőt, ahova be tudom írni az akciós árat ugye? Na de én azt a mezőt sehol nem látom...

0
0
simont képe

Igen, létrehoz két mezőtípust: "Discounted Price" és a "Codeless Discounts". Neked az elsőt kell engedélyezned a Termék tartalomtípus Mezők kezelése oldalon. A Mezők megjelenítésénél is állítsd be, hogy ne legyen rejtett. Ez a mező egyenlőre nem fog megjelenni sehol, nem tudsz beírni semmit.

Most a discount árat kell beállítanod. Az pedig itt teheted meg: /admin/store/uc_discounts Ezen az oldalon tudsz hozzáadni akciós árat "Add discount" gombbal.

Itt pedig egy videó, hogyan tudod ezt az akciós árat beállítani: http://www.youtube.com/watch?v=k-fxvS0jz1Y

Ha mindent jól csináltál, a termék oldalon meg fog jelenni az akciós ár a rendes ár alatt.

Ezután jön az, amit az első hozzászólásomban írtam, hogy a katalógusban is megjelenjen ez az engedményes ár.

Ha elakadtál, írjál!

1
0

SimonT

obv képe

Köszönöm az eddigi segítséget!

Próbáltam a leírtak alapján, viszont nekem az történik, hogy ha megadok egy akciós árat a terméknek, akkor az eredeti eltűnik katalógus, és teljes nézetben is és csak az akciós ár látszik. Ez miért lehet?

0
0
simont képe

A Termék beállítása oldalon a Termékmezőknél (/admin/store/settings/products/edit/fields) ki van pipálva az Ár megjelenítése és az Eladási ár?
Az übercart modul hányas változatát használod?

0
0

SimonT

obv képe

Na az van, hogy az eladási ár volt csak kipipálva, ha bekapcsoltam az ár megjelenítését akkor bejött az akciós ár. viszont a rendes ár így kétszer is megjelenik :D, de kikapcsolom az eladási árt és akkor elvileg marad 1. az akciós ár a termék adatlap legalján jelenik meg, de hiába súlyozom nem moccan el onnan az miért lehet? Illetve még annyi, hogy az akciós ár elől hogy tudom eltüntetni a discounted price feliratot, hogy csak a kedvezményes ár felirat és az akciós ár maradjon?

Beállítottam például egy 3000 és fix értékes akciót. az történik h az ár helyett az jelenik meg h -3000 és a kedvezményes árnál az így kapott akciós ár. ez még oké is lenne, de ha kosárba teszem akkor fizetésnél nem veszi figyelembe a rendszer az akciós árat.

0
0
simont képe

Az akciós ár megjelenését a tartalomtípusok Termék oldalon, a mezők kezelése oldalon tudod beállítani, hogy hol jelenjen meg. (admin/content/node-type/product/fields) Ha legalul jelenik meg, akkor fogd meg az egérrel és húzd följebb oda, ahol szeretnéd, hogy megjelenjen, majd mentés.
Itt tudod a Címkét is megadni/átnevezni, ami nálad discounted price. Én Internetes ár címet adtam neki, és ez jelenik meg az akciós ár előtt.

0
0

SimonT

obv képe

Be van állítva cimke, de a discounted price felirat megjelenik a beállított cimke alatt így is. De ami fontosabb az az h ha van pl egy 4000 ft os termék, és én beállítok rá egy 3000 ft-os akciót, akkot az ár helyett az lesz h : -3000 Ft és a kedvezményes árnál persze megjelenik rendesen az h 1000 Ft. A rendes ár ilyenkor miért nem marad az eredeti?

0
0
simont képe

Itt egy kép, ahogy beállítottam az 5% akciós árat. Hátha segít:
discouts

0
0

SimonT

obv képe

Megcsináltam ez alapján is, de most sem viselkedik normálisan. Beállítom az akciót és 0-t ír ki árnak. Valami nagyon nem stimmel a háttérben.

0
0