"&" karakter helyett "&"

tesla képe

Sziasztok!

Próbáltam rákeresni a problémámra a neten és a fórumokon, de nem jártam sikerrel. Viszont több weboldal fejlécében is láttam az enyémhez hasonló karaktermegjelenítési hibát.

Pár napja telepítettem a Drupal 6.14-et és a XAMPP-ot, ezzel minden oké. A bajom az, hogy a "Címlap › Adminisztráció › Webhely beállítása" résznél megadott "Stan & Pan" weboldal név helytelenül, "Stan & Pan"-ként jelenik meg az oldal fejlécén (a böngészők ablakainak fejlécén helyesen jelenik meg). Íme egy screenshot is róla: http://picasaweb.google.hu/lh/photo/O4aqaz82HhQ97FQM5LAfug?authkey=Gv1sR...

Magyar nyelvű Vista-t, Firefox-ot és Explorer-t haszálok. A MySQL kapcsolat illesztése: utf8_general_ci.

Tudja valaki a megoldás az "&" karakter önálló, helyes megjelenítésére?

Drupal verzió: 
tesla képe

Bocsánat, elírtam az előbb! Szóval "Stan & Pan" jelenik meg "Stan & Pan" helyett.

0
0
aries képe

& akar az lenni ;) Ez azért van, mert a címben nem lehet HTML elem, vagy ha van, át lesz konvertálva megjeleníthető változatra.

0
0
tesla képe

Igen, az akart lenni, de hát te tudod miért nem sikerült direkt rosszul írni másodszorra sem! :) Szóval ezt a cselt nem lehetne fordítva elsütni a címben? Ha legalább a címlapot megtalálnám a Drupal könyvtáramban kijavíthatnám manuálisan, de nem találom. Az az érdekes, hogy míg pl. itt a fórumtéma címben is helyesen jelent meg a téma címe, addig a szövegben már két alkalommal sem tudtam leírni a hibás formátumot (&), mert a fórum is automatikusan átkonvertálta "megjeleníthető" változatra (&). De nekem a problémám épp az ellenkezője! Egy html elemet jelenít meg a sima karakter helyett a weboldalam címében! :(

0
0
tesla képe

aries képe

Ez a smink hibája lesz. Próbáld meg másikkal.

0
0
hosszu.kalman képe

Ha a Garland hibás az elég gáz. Legalábbis a képen nagyon úgy néz ki mintha garland lenne.

0
0
tesla képe

Igen, a smink az oka. Csak Garland és Minnelli alatt jön ki a hiba. Hol és melyik fájt kellene szerkesztenem a drupal könyváramban, hogy helyesen jelenjen meg a cím? Már mindent átkutattam (Drupal, XAMPP könyvtárak és MySQL adatbázis) és nem találom.

javított screenshot

0
0
pp képe