Kapcsolódó cikkek

agostonl képe

Sziasztok!

Szeretnék egy olyan megoldást létrehozni, hogy a Cimkék taxonómia alapján a cikk alatt megjelenjenek a kapcsolódó cikkek is.
Erősen az az érzésem, hogy a views-el ezt meg lehet oldani, de itt meg is állt a tudományom.

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Dahar képe

Szerintem panels nélkül mezei views al nem lehet megcsinálni, mert:
Csinálsz egy tartalom típusú viewst a amiben szűrsz a cimkék szótárra, így ott van benne minden cikked ami ehhez a szótárhoz tartozik. Aztán hozzáadsz egy szövegkörnyezeti szűrőt a tartalom azonosítóra aminek az étékét beállítod hogy az URLből szedje és bepipálod a tovább fieldgroupnál a kizárást. Ezzel elérted hogy ott van minden Cimkék szótárbeli tartalmad kivéve aminek épp az oldalán álsz, de nem tudod leszűrni a szótáron belüli termekre. Persze lehet hogy van még rá valami megoldás csak KV nélkül így reggel még nem forog az agyam.

Az én tanácsom hogy használj panelt, nagyban megkönnyíti az életedet!
Ha van panelsed akkor a panellel tudsz a views számára taxonomy term_id argumentumod biztosítani és egy egyszerű views-t kell csak csinálnod aminek a szövegkörnyezeti szűrője a használja a paneltól kapott argumentumot.

0
0
ipeto képe

Nem szükséges hozzá feltétlenül panels, így hirtelenjében azt gondolom, az Entity Views Attachment modullal is megoldható. Ez lényegében az adott node alatt megjeleníti egy nézet eredményét, persze az általad írt szövegkörnyezeti szűrő kell hozzá.

0
0
wouhn képe

Nekem a Relevant Content modul nagyon bejött, igaz csak Drupal 6-on kellett használnom.

0
0
lazar képe

Kimentettem egy nézetet ide: http://pastebin.com/iUgrUwjt
Kép: http://kepfeltoltes.hu/140903/cf1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Contextual filterssel kell babrálni. Az eredmény: az adott kategóriához tartozó cikk alatt blokkban jeleníted meg az adott kategória további cikkeit. Feltételezem, hogy címkékre is alkalmazható. Nekem tökéletesen működik.

1
0