Az oldalamra szeretnék egy olyan kapcsolati űrlapot, amelyben legördülő menüben választási lehetőségek biztosít több e-mail címhez, tehát ki lehessen választani, melyik részlegnek küldjék a levelet! Melyik modullal lehet ezt, és hogyan lehet azt a legördülő választékot beállítani, vagy egyáltalán lehetséges több e-mail választása vagy csak egyre tud küldeni egy űrlap??
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
Tudja ezt a Contact alap
Tudja ezt a Contact alap modul.
form, form, webform
Webform modul lesz a barátod, a webformban lesz egy Témakör pl, vagy bármi, amiből a user kiválaszthatja mivel kapcsolatban ír.
Ez egy legördülő lista, aminek az értékeit így adod majd meg:
[email protected]|Valami
[email protected]|Egyéb
Levélküldéshez pedig beállítod hogy ezt a mezőt figyelje a levél címzettjének.
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Webform az jó lesz
..de úgy látom CCK-val együtt kellene, ahhoz meg nem igazán értek.. egy kis plusz instrukció még jól jönne, hogy is kezdjek bele!
Johnymusic
Webform sajnos nem kezel CCK
Webform sajnos nem kezel CCK mezőket, neki saját mezői vannak.
Legördülő lista
- ezt a legördülő listát nekem kell a webform modulba belenyúlva megcsinálni?
Johnymusic
Köszönöm szépen
Sikerült!
Johnymusic
naugye
Szuper :)
Egy problémám van csak
mégpedig az, hogy nem tudom, hol kell beállítanom a mező figyelést, hogy el is küldje..egyenlőre csak azt írja, hogy elküldte..de nem kapja meg a cimzett
Johnymusic
log
Nézd meg a logot hogy hol akadt el a dolog.
Na itt elakdatma
..mert a logot sem tudom, hol nézzem! Szóval..megvannak a Formcomponensek, mint láthatod itt http://193.225.125.73/node/33
aztán van még olyan opció, hogy e-mail meg Form Settings. az utóbbiban annyit értettem, hogy a submit gomb nevét átirtam. Kell még valamit beállitani ezekben az opciókban? Vagy máshol kell, hogy el is küldje az üzeneteket????
Johnymusic
Látszik, hogy most kezdtem
..de hát mindig tanul az ember!
A routerünkön nem engedélyezett a 25-ös port kifelé, így nem is mehet el az üzi az oldalról.
Johnymusic