Közösségi oldalhoz segítség

szabozoltan69 képe

Van egy öttagú csapat, aki újabb csapattagot keres egy olyan programozó személyében, aki szívesen beállna egy közösségi oldal Drupal alapú fejlesztésébe. Magam vagyok egyelőre az egyetlen webprogramozó a csapatban, és a tudásomban tapasztalható fehér foltok begyógyításra szorulnak. A részletek itt: http://web2.osb.hu/faliujsag?ttt3

A "csapatmagba" való beállás előnyeiről és kötelezettségeiről szóban is szívesen beszámolok (20-9107199), de álljon itt a filozófiánk lényege, amiből minden érzékelhető; ilyen honlapot szeretnénk csinálni és menedzselni:

Borért webdesign-t, mareketingtervért mondjuk egyedi szoknyát – ez a kereskedelmi módszer ősrégi és pofonegyszerű, mégis ritkán használjuk. Talán azért, mert kicsi az ismeretségi körünk és egyébként sem tudjuk, hogyan kezdjünk hozzá. Erre a kölcsönös előnyökön alapuló, a pénzt kiiktató üzleti formára építünk most fel egy innovációs gazdasági közösséget, ahol a tagok nyitottak a barterkereskedelemre és persze egymás felé is. Segítik egymást tapasztalataik és ötleteik megosztásával.
Ha csatlakozol a nyitott térhez, lehetőséged lesz könnyedén felvenni a kapcsolatot másokkal, akik szívesen bartereznek.
Barátokra és hasznos információkra tehetsz szert, tanácsokat kaphatsz, bemutathatod és reklámozhatod tevékenységedet, megoszthatod gondolataidat, véleményedet, hírt adhatsz azokról a rendezvényekről, ahol termékeid vagy szolgáltatásaid is megjelennek, és nem utolsósorban te is alakíthatsz, építhetsz egy önszerveződő, demokratikus közösséget, amely tenni akar egy fenntartható, élhetőbb világ megteremtéséért.

Drupal verzió: