Költöztetés után file-ok nem találhatóak

joy képe

Sziasztok!

Előre bocsájtom, hogy nem ismerem a drupal-t, át kellett kötlöztetnem egy weblapot egyik tárhelyről a másikra.

Az eredmény:

Az index logó helyén csak az alt tagben megadott szöveg szerepel a kép nem, ha a kép elérési útját megadom a böngészőben akkor ezt kapom:
Az oldal nem található.

Az összes olyan file ami a file mappában van nem található, pedig fizikálisan ott van.

a files mappának 644 attribútuma van.

Bármilyen segítség jól jön akinek esetleg hasonló tapasztalata van.

Köszönöm.

Jani

Drupal verzió: 
szt képe

Ennek elég sok oka lehet, nem tudnál egy linket mutatni?

1
0
joy képe

Szia, az a baj, hogy a domain még a régi tárhelyen fut és ott helyesen.

Én átköltöztettem és a host file tiltásnál megadtam a domainhez az új szerver ip címét, így lokálisan az én gépemről már innen fut.

Csak mire a domaint is átregelik vagy irányítják szeretném hogy itt is rendesen menjen.

Bármilyen tanácsod jól jöhet:)

0
0
szt képe

Hát hogy ha nem tudsz elérést adni, akkor csak tippelni tudok.
A jogosultságok mellett a fájl tulajdonviszonyai is rendben vannak?

0
0
joy képe

Szia,

de barom vagyok hisz a hostos dolog nálad is működne:)

szóval a host filehoz ezt tedd hozzá:

Host file: c:\Windows\System32\drivers\etc\host

91.82.85.115 drama.hu
91.82.85.115 www.drama.hu

és akkor elvileg neked is betölti a hibás oldalt..

0
0
aboros képe

nem felejtetted véletlenül el átmásolni a .htaccess filet is? illetve még az lehet, hogy a drupal nem egy alkönyvtárban fut véletlenül? mert akkor a settings.php -ban be kellene állítani a $base_path változót helyesen.

0
0

-
clear: both;

joy képe

.htaccess file át lett másolva, és közvetlen public_html-ből fut az oldal. :(

0
0
Sk8erPeter képe

Boost modul nincs telepítve?
Ezt meg tudod nézni pl. úgy, hogy a sites/all/modules/boost könyvtár létezik-e (már ha nem egyéb alkönyvtárakba van pakolva, multisite-nál, de gondolom nálad nem ez a helyzet).
Még annyi, hogy esetleg pastebin.com-ra felrakhatnád azt a .htaccess-t, amit átmásoltál, hogy lássuk, mi van benne, hátha valamilyen oknál fogva ez módosítva lett, és ez módosítja az összes hozzáférést.

0
0
joy képe

Szia, feltettem a htaccess-t: http://pastebin.com/jS5yVqUr

Boost-ot nem találtam sem a /all sem a /default könyvtárban.

Köszönöm a segítségeteket.

0
0
Sk8erPeter képe

cache volt már ürítve? update.php-t futtattad már? és így tovább.

0
0
joy képe

Végre megkaptam az admin jelszót erre ott ez fogad:

warning: Parameter 3 to block_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 3 to comment_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to contact_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to dblog_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 3 to locale_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to node_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to poll_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to profile_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to statistics_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 3 to system_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to user_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to fckeditor_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
A Drupal alaprendszer telepített verziójához biztonsági frissítés elérhető. Erősen javasolt az azonnali frissítés a biztonságos működés szavatolása érdekében. Bővebb információ az elérhető frissítések oldalán.
Egy vagy több modul vagy smink részére elérhető biztonsági frissítés. Erősen javasolt azonnal frissíteni a biztonságos működés szavatolása érdekében. Bővebb információ az elérhető frissítések oldalán.

Ezeket ki lehet valahogy gyomlálni??

Köszönöm a segítséget..

0
0
aboros képe

csak nyiss új témát az új kérdésednek.

0
0

-
clear: both;

joy képe

Elnézést, a fenti problémát végül megoldottam.

köszönöm a segítséget.

0
-1
Sk8erPeter képe

Ha megoldottad a problémádat, amire rákérdeztél a fórumban, illik megírni a megoldást is. Azért fórum, hogy neked is és másnak is hasznára lehessen.

3
0