Sziasztok!
Előre bocsájtom, hogy nem ismerem a drupal-t, át kellett kötlöztetnem egy weblapot egyik tárhelyről a másikra.
Az eredmény:
Az index logó helyén csak az alt tagben megadott szöveg szerepel a kép nem, ha a kép elérési útját megadom a böngészőben akkor ezt kapom:
Az oldal nem található.
Az összes olyan file ami a file mappában van nem található, pedig fizikálisan ott van.
a files mappának 644 attribútuma van.
Bármilyen segítség jól jön akinek esetleg hasonló tapasztalata van.
Köszönöm.
Jani
Drupal verzió:
Fórum:
Ennek elég sok oka lehet, nem
Ennek elég sok oka lehet, nem tudnál egy linket mutatni?
Védd az állatokat! ;)
RE:Ennek elég sok oka lehet, nem
Szia, az a baj, hogy a domain még a régi tárhelyen fut és ott helyesen.
Én átköltöztettem és a host file tiltásnál megadtam a domainhez az új szerver ip címét, így lokálisan az én gépemről már innen fut.
Csak mire a domaint is átregelik vagy irányítják szeretném hogy itt is rendesen menjen.
Bármilyen tanácsod jól jöhet:)
Hát hogy ha nem tudsz elérést
Hát hogy ha nem tudsz elérést adni, akkor csak tippelni tudok.
A jogosultságok mellett a fájl tulajdonviszonyai is rendben vannak?
Védd az állatokat! ;)
Szia,
Szia,
de barom vagyok hisz a hostos dolog nálad is működne:)
szóval a host filehoz ezt tedd hozzá:
Host file: c:\Windows\System32\drivers\etc\host
91.82.85.115 drama.hu
91.82.85.115 www.drama.hu
és akkor elvileg neked is betölti a hibás oldalt..
.htaccess?
nem felejtetted véletlenül el átmásolni a .htaccess filet is? illetve még az lehet, hogy a drupal nem egy alkönyvtárban fut véletlenül? mert akkor a settings.php -ban be kellene állítani a $base_path változót helyesen.
-
clear: both;
RE
.htaccess file át lett másolva, és közvetlen public_html-ből fut az oldal. :(
Boost, .htaccess?
Boost modul nincs telepítve?
Ezt meg tudod nézni pl. úgy, hogy a sites/all/modules/boost könyvtár létezik-e (már ha nem egyéb alkönyvtárakba van pakolva, multisite-nál, de gondolom nálad nem ez a helyzet).
Még annyi, hogy esetleg pastebin.com-ra felrakhatnád azt a .htaccess-t, amit átmásoltál, hogy lássuk, mi van benne, hátha valamilyen oknál fogva ez módosítva lett, és ez módosítja az összes hozzáférést.
RE: Boost
Szia, feltettem a htaccess-t: http://pastebin.com/jS5yVqUr
Boost-ot nem találtam sem a /all sem a /default könyvtárban.
Köszönöm a segítségeteket.
cache, update.php, stb.
cache volt már ürítve? update.php-t futtattad már? és így tovább.
Egyre több a gond
Végre megkaptam az admin jelszót erre ott ez fogad:
warning: Parameter 3 to block_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 3 to comment_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to contact_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to dblog_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 3 to locale_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to node_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to poll_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to profile_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to statistics_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 3 to system_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to user_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
warning: Parameter 2 to fckeditor_user() expected to be a reference, value given in /home/drama/public_html/includes/module.inc on line 450.
A Drupal alaprendszer telepített verziójához biztonsági frissítés elérhető. Erősen javasolt az azonnali frissítés a biztonságos működés szavatolása érdekében. Bővebb információ az elérhető frissítések oldalán.
Egy vagy több modul vagy smink részére elérhető biztonsági frissítés. Erősen javasolt azonnal frissíteni a biztonságos működés szavatolása érdekében. Bővebb információ az elérhető frissítések oldalán.
Ezeket ki lehet valahogy gyomlálni??
Köszönöm a segítséget..
biztos ki lehet
csak nyiss új témát az új kérdésednek.
-
clear: both;
RE
Elnézést, a fenti problémát végül megoldottam.
köszönöm a segítséget.
Mégpedig?
Ha megoldottad a problémádat, amire rákérdeztél a fórumban, illik megírni a megoldást is. Azért fórum, hogy neked is és másnak is hasznára lehessen.