Költöztetés után 404-es hiba a főoldalon

Sólyom képe

Sziasztok!

Megszüntetem az összes megosztott szerveremet és egy dedikált szerverre költöztetem az oldalakat. Ennek során most egy "eltűnt" oldallal szenvedek.

Telepítés után a domain név beírásánál (http://sztlaszlotk.info) azt az üzenetet kapom, hogy a "A kért oldal nem található".

Az oldalon a főlapon egy panel van elhelyezve, aminek az útvonala /index.

Ezen az útvonalon (http://sztlaszlotk.info/index) minden rendesen elérhető, nincs semmi baj. De amint a /index nélkül próbálom elérni az oldalt, hibát kapok.

A "Webhely-információknál" az "Alapértelmezett címlapnál" is az index van megadva, eddig nem is volt semmi probléma.

A költöztetés után a sites könyvtáron kívül töröltem minden fájlt (külön odafigyelve a .htaccess nevű fájlra), majd frissítettem a az aktuális verzióra az oldalt.

Az első betöltés után rendben bejött a domain névre az oldal, majd az adatbázis frissítés (update.php) után ismét visszaállt a hiba, ezért arra gondolok, hogy valami adatbázis hiba lehet a dolog mögött.

Ha valaki találkozott már valami hasonló hibával, vagy van valami jó ötlete, kérem jelezze nekem.

Köszönöm.

Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

Szerintem próbáld újra beállítani a webhely információknál az index útvonalat. Most mi van ott?

0
0

Nagy Gusztáv

Sólyom képe

Szia Gusztáv!

index van most is megadva ott. Ezért nem is értem, hogy mi lehet a gond.

Megadtam más útvonalat ott, és csak simán a domaint kérve ugyan úgy nem található az oldal hibát kaptam. Majd újra az indexre írtam át, de a helyzeten nem változtatott.

0
0

------------------------
Mint a sivatagban víz nélkül, a naptól kiszáradva, remegő hangon, alig hallhatóan kiáltok az életet jelentő nedűért: Az Örök Igazságért!

csakiistvan képe

hát ha nem lesz meg a hiba, irányítsd át htaccess-el az index landing page-re a fő domainre érkező vendégeket.

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^sztlaszlotk\.info$ [NC]
 RewriteRule ^(.*)$ http://www.sztlaszlotk.info/index$1 [L,R=301]

Próbáld ki valami deven vagy este amikor nem nagyon van forgalom, szerintem ha más nincs működhet.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

Sólyom képe

Nekem is eszembe jutott már az átirányítás, de nem működött. 403-as error oldalt kaptam. Az oldalt ugyan úgy nem találta meg.

Most átneveztem a mappát és feltettem egy teljesen üres drupal oldalt egy új adatbázissal. Minden sikeres volt, egészen addig, amíg meg nem tekintettem a "működő weboldalamat"...

http://sztlaszlotk.info - Az oldal ugyan úgy "nem található"!

Érdemes megnézni, ilyent még nem láttam. A szerveren vagy 8 weboldal üzemel gond nélkül. A domain beállítások rendben vannak elvileg. Mi a franc lehet ez??

Most írok a szerver szolgáltatónak...

0
0

------------------------
Mint a sivatagban víz nélkül, a naptól kiszáradva, remegő hangon, alig hallhatóan kiáltok az életet jelentő nedűért: Az Örök Igazságért!

csakiistvan képe

a .htaccess fájl ott van a gyökérben?
Ha kikapcsolod a rövid url-t, utána engedi bekapcsolni?

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

Sólyom képe

Ott van az új .htaccess fájl. A régit töröltem.

"A lefutott ellenőrzés szerint ez a kiszolgáló támogatja ezt a lehetőséget."

Ki tudom kapcsolni a rövid webcímeket és vissza is tudom kapcsolni.

Itt valami más lesz szerintem. Szinte biztos, hogy nem drupal problémáról van szó. Írtam most a szolgáltatónak. Várom a válaszukat, majd megírom.

Köszönöm a segítségeket!

0
0

------------------------

Sólyom képe

Nem tudom mi lehetett a probléma igazából, de a szolgáltató megoldotta.

Amit észrevettem, hogy ők is megcsinálták az átirányítást, de a részleteket nem írták meg.

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!

0
0

------------------------