Két nyelvű oldal + Webshop

KoveZoli képe

Sziasztok!

Két nyelvű oldalt kellene készítenem, ami egyben webáruház is.
(angol + magyar; D7 és Übercart)
Milyen modulok szükségesek a több nyelvű kialakításhoz?

Az oldal nagy része kész van, übercart működik (legalábbis, amit eddig kipróbáltam belőle)

Köszönöm!

Drupal verzió: 
Sk8erPeter képe

Szerintem kb. azok, amiket itt említettem (a kérdésben):
http://drupal.hu/forum/t%C3%B6bbnyelv%C5%B1s%C3%A9g-vissza-kezdetekhez/1...

Az entity_translation tipikus felhasználási módja például épp a webshopok (mint azt például Hojtsy Gábor több előadása is megerősíti).
Az indok: a mezőszintű fordítás ilyenkor nagyon jól jön, mert nem akarsz mondjuk egy terméket 5 nyelven felvinni, 5-ször feltöltve a képeket is, meg az összes többi mezőt. Például csak a body-t meg a title-t szeretnéd lefordítani, a képek maradhatnak nyelvfüggetlenek. Ezzel együtt azt is lehetővé szeretnéd tenni, hogy attól még egy bizonyos termék minden nyelven megjelenjen, hogy nincs lefordítva (language fallback).

1
0
KoveZoli képe

Köszönöm, kipróbálom, és jelzem, mire jutottam.

0
0

Üdv,

Zoltán

KoveZoli képe

Megnéztem az egyik videót. Egész jól elmondja a lényeget, de annyi kínom van, hogy valami beállítás hiányzik, mert nem jelenik meg az angol / magyar választási lehetőség.

0
0

Üdv,

Zoltán

szt képe

Ha minden oké, akkor van egy olyan blokkod, hogy "Nyelvválasztó", azt húzd be valamelyik régióba.

0
0
KoveZoli képe

Nem ott van a gondom, hanem, pl. a videóban a cikk felvitelénél ki lehetett választani, hogy ez egy angol vagy egy magyar szöveg lesz. Nekem ez sehogy nem jön össze. Valamit nem állítottam be.

0
0

Üdv,

Zoltán

szt képe

Ja, akkor az maradt ki, hogy a tartalomtípusod beállításainál a "Közzétételi beállítások"-nál a "Több nyelv támogatása" részt engedélyezni kell.

2
0
KoveZoli képe

ÁÁÁÁ! Ez az! :)
Megszenvedek ezzel a kétnyelvűséggel :)

0
0

Üdv,

Zoltán