Sziasztok!
Hasonló a problémám mint itt:
téma
Annyi különbséggel, hogy nálam 2 nappal ezelőttig működött a képfeltöltés. Most már se editorral, se akkor, ha kézzel írom meg a html-t nem működik. Az editorban megjelenik a kép, tehát az útvonallal nem lehet gond, de ha megnézem a létrehozott tartalmat, nem jelennek meg a képek. Ha valakinek van ötlete, kérem ossza meg velem!
Drupal 7, openWYSIWYG 1.4.7
Fórum:
Ha full HTML-re állítom,
Ha full HTML-re állítom, akkor megjelenik a kép az elölnézetben is, de mentés után már nem látszik.
A korábban feltöltött képek még látszanak, az feltöltve lett image mezőbe. De 1 napja meg ez a kép is látszódott.
update:
Ha leszedem az openWYSIWYG-et a full html-ről, akkor megjelennek a képek. Csak azt nem értem, hogy eddig miért működött. Nem emlékszem olyan beavatkozásra az oldalon, aminek ezt befolyásolnia kellett volna.
használj mást
WYSIWYG modul + ckeditor library együttes használata imcevel, image resize filterrel és esetleg video filterrel elég komplex megoldást ad, és eddig mindig megfelelően működött bármely siteon lett alkalmazva.
Gondoltam már én is arra,
Gondoltam már én is arra, hogy lecserélem az editort megkerülő megoldásként. Régebben használtam már ckeditort, és nem volt gondom vele, szóval azt hiszem megfogadom a tanácsod. Köszönöm a választ!