Képmegjelenítési probléma

john_gotti képe

Sziasztok!

Hasonló a problémám mint itt:
téma

Annyi különbséggel, hogy nálam 2 nappal ezelőttig működött a képfeltöltés. Most már se editorral, se akkor, ha kézzel írom meg a html-t nem működik. Az editorban megjelenik a kép, tehát az útvonallal nem lehet gond, de ha megnézem a létrehozott tartalmat, nem jelennek meg a képek. Ha valakinek van ötlete, kérem ossza meg velem!

Drupal 7, openWYSIWYG 1.4.7

john_gotti képe

Ha full HTML-re állítom, akkor megjelenik a kép az elölnézetben is, de mentés után már nem látszik.
A korábban feltöltött képek még látszanak, az feltöltve lett image mezőbe. De 1 napja meg ez a kép is látszódott.

update:
Ha leszedem az openWYSIWYG-et a full html-ről, akkor megjelennek a képek. Csak azt nem értem, hogy eddig miért működött. Nem emlékszem olyan beavatkozásra az oldalon, aminek ezt befolyásolnia kellett volna.

0
0
leonidasz képe

WYSIWYG modul + ckeditor library együttes használata imcevel, image resize filterrel és esetleg video filterrel elég komplex megoldást ad, és eddig mindig megfelelően működött bármely siteon lett alkalmazva.

0
0
john_gotti képe

Gondoltam már én is arra, hogy lecserélem az editort megkerülő megoldásként. Régebben használtam már ckeditort, és nem volt gondom vele, szóval azt hiszem megfogadom a tanácsod. Köszönöm a választ!

0
0