Üdv!
Gallery formatterrel készítettem egy galériát.
lásd: http://nitroterv.hu/hu/content/p%C3%A1ly%C3%A1zat
Nos,egy évvel ezelőtt készült el,de most hogy frissítve lett a drupal és a modulok,nem tudok 100K-nál nagybb képet feltölteni,pedig előtte,mint látható minden működött.
A lapszerkesztésénél, a file feltöltő résznél kiböngészem a file-t,majd feltöltés gomb,de a kék kis homokóra/karika csak dorog és forog a végtelenségig,de nem csinál semmit!
A szerver üzemeltetőjének szólta,átnézték a beállításokat a szerveren,de semmi korlát nincs beállítva erre vonatkozólag!
Kipróbáltam méretet,dpi-t,file formátumot is módosítani,de akkor sem megy a feltöltés...
Mi lehet a gond?
Köszönet a segítségért!
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
Csatolmány | Méret |
---|---|
Képkivágás.PNG | 100.47 KB |
Ezt nézted már?
Címlap » Felépítés » Tartalomtípusok » itt kiválasztod, azt a típust ahol a hiba van » Mezők kezelése » Műveletek » szerkesztés (amivel a képet töltöd fel) és azon belől lesz az, hogy » a legnagyobb feltölthető méret. Ezt nézted már?
Igen..néztem
Néztem már és üresen van tehát az alap az 8MB ... próbáltam,hogy beírtam mást és nem hagytam üresen! Semmi nem segített!
Viszont most néztem,hogy ugyn itt van egy file source pont,ahol ki lehet választani egy két dolgot! Én az IMCE file browsert bepipáltam és így ha feltöltöm a szerverre a képeket,akkor onnan feltölti/belinkeli!
De az alap gépről való feltöltés az nem megy!