Képekek beillesztése szövegbe - image_assist? Más egyéb? Kinek sikerült ez már?

Ayac képe

Halli,

PHP 5.1, Drupal 4.6.5, MySQL 5.0 van egy Windows 2003 szerveren. Megpróbáltam beinstallálni az image_assist-et, hogy egy hírportál illusztrációit könnyen feltehessék a szerkesztők. Sajnos csak addig jutottam el, hogy a kép ugyan felkerül a szerverre az image_assist menüjén keresztül, de se a html kód, se a kép nem jelenik meg sehol sem, pedig elvileg a html kódot automatikusan be kéne illessze a progi a kurzor pozíciójától. A felbukkanó popup ablakban, ami egy katalógusszerű dolog lenne sem látom az újonnan feltöltött képet. Ha feltöltök valamit, akkor a "removing original files failed" hibaüzenetet kapom.

Ki mit használ erre? Szerintetek hol szúrtam el?

üdv.
Ayac

csonti képe

Használd a htmlarea vagy az fckeditor modult erre a célra. A htmlarea-hoz pedig "full html" beviteli forma kell.
Ja és az egész files -könyvtárnak írhatónak kell lennie a webszerver által.

0
0
Ayac képe

Az a baj, hogy a html area-nál tudni kell a kép URL címét, másképp nem megy. Az upload modullal ugyan fel tudok tölteni egy képet de a htmlarea nem ad browse lehetőséget. Az fckeditorral még küzdök, de valahogy az sem az igazi... azért kössz a tippet...

0
0
csonti képe

Most megnéztem, a htmlarea-val és az a megoldás, hogy a plug-ins fülre kattintva be kell ikszelni az image upload -ot és máris tölthetsz fel képet, nem kell tudni az urlt. ..ööö. és kapcsold be az image modult a modules-ben!

0
0