Képek nem jelennek meg

jade.mese képe

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy ha hozzáadok egy Full vagy Filtered HTML szövegmezőhöz CKeditor + IMCE segítségével, akkor a szerkesztőben még szépen megjelennek a képek, de ha elmentem a tartalmat, akkor a megjelenítéskor valamiért nem a megfelelőre írja át az elérési utat a rendszer.
Ezt a címet kapja:
http://www.example.com/sites/default/public_files/styles/0/public/illustrations/szakterulet/cadcae_rendszerek/engineering_base.png?itok=4MN9nHpM

A félkövérrel szedett rész nem kellene bele.

Image Autosize filtert és Lightbox 2-t is használok a képek megjelenítéséhez.

Van valami ötletetek, hogy hol lehet a hiba, vagy merre induljak a debugolással?

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Üdv:
Mese

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
leonidasz képe

Szia!

Valószínűleg be van állítva a mindkét esetben korlátozás a megendgedett html elemeknél. A beállításnál megadható súlyozás, hogy mit vegyen fontosnak. Ha az image-resize filtert teszed elsőre, akkor meg fog jelenni.

1
0
jade.mese képe

Megnéztem, csak a Filtered-nél van WYSIWYG szűrő, a másiknál nincsenek HTML elemek szerinti korlátozások. Próbáltam a szűrők sorrendjén változtatni, de nem változott semmi. :(
Kikapcsoltam az Image Autosize filtert, és úgy megjelentek a képek. Egy másik honlapon az Image Resize filtert használtam, az szépen működött is, úgyhogy lehet, hogy az lesz a vége, hogy visszatérek arra.

Üdv:
Mese

0
0
leonidasz képe

Szia!

Nézd meg mit mond a log, lehetséges, hogy joga nincs írni a mappát, így nem generálódik le a kép, ezért nem jelenik meg.

1
0
jade.mese képe

Joga volt elvileg, a kép a helyén volt.

Közben a drupal.org-on kaptam egy patchet a megoldáshoz. :)
https://drupal.org/node/1982272

Köszönöm a segítséget!

Üdv:
Mese

1
0