Képek egymás mellé rendezése

rozsatibor képe

Olyan problémám van, hogy a node-hoz feltöltött képeket egymás alá teszi a drupal. Hogy, vagy milyen modullal tudnám egymás mellé, és több sorba rendezni az indexképeket? Drupal 7-ben

Drupal verzió: 
mattil képe

rozsatibor képe

Létrehoztam views-szel galéria nézetet, hogy rácsba rendezze a képeket, de, hogy tudom a tartalomtípusokhoz integrálni?

0
0
Sk8erPeter képe

Nyakatekerten tudnád csak integrálni a Views-megjelenítést, a teljesítmény rovására, ráadásul ebben az esetben feleslegesen. A node-on belül a képek megjelenését szeretnéd csak átszabni. Amit írsz, CSS-sel is szépen megoldható. Ezért írtam a CSS-megoldást (bár arra nem reagáltál semmit).

1
0
Sk8erPeter képe

CSS-sel.
Például float:left;-tel egymás mellé úsztatod a képeket, mint egy lehetséges módszer. A wrapper divet pedig ellátod egy clearfix osztállyal (vagy Field groupba teszed, és ahhoz adsz hozzá egy clearfix osztályt, ami az egyszerűbb módszer).
Ha át akarod szabni a node megjelenését, általában bele kell nyúlni a theme (mármint persze a subtheme) CSS-kódjába.

2
0
rozsatibor képe

Melyik fájlba kell átszerkeszteni? Esetleg egy kicsit részletesebb leírást kérhetnék-e e-mail-ben? CSS-ben nem vagyok járatos.
Köszönöm! [email protected]

0
0
black71 képe

A választott sminked könyvtárában a style.css fájl -t kell szerkesztened.
http://www.w3schools.com/cssref/pr_class_float.asp

1
0

Drupal 5.x, 7.x

rozsatibor képe

A content részbe ide:

}
.field-type-image img,
.user-picture img {
margin: 0 0 1em;
}

kell beírni a float:left; sort?