képbeszúrás tartalmakba

kuller képe

Létezik olyan modul, amelyikkel megoldható, hogy tartalmakba szúrjanak be a felhasználók képeket? (Úgy mint egy újságcikkbe.)

(Az imege és a webform nem jó.)

Ha nem létezik akkor egy meglévőt (vagy a node-t?) kell átalakítani, melyiket ajánljátok?

chx képe

image_assist vagy htmlarea

0
0
Hojtsy Gábor képe

Vagy inline.module :)

0
0
kuller képe

A htmlarea-val az a bajom, hogy telenyomja a tartalmat java scriptel és ez a PHP-beküldésnél picit zavaró:)

Az image_assist viszont ígéretes.

0
0
kuller képe

Az image_assistnál meg csak előre feltöltött listából választhatnak a felhasználók:(

0
0
chx képe

de mindig te vagy aki mindig varázsol valamit. a múltkor menüt varázsoltál, most meg ezt. A forrás módban beírt tartalmat a HTMLarea nem változtatja meg, se JS-t se kutya fülét nem ad hozzá. Egyébként textarea-nként lehet kikapcsolni a HTMLarea-t...

0
0
kuller képe

Az alapcsomag folyamatosan bővül, mert az emberek logikája és a megavósítandó feladat más és más. Ami régebben modul volt, az mára az alap része lett. Sok olyan funkciót tartalmaz ami már bennne van és számora semmi haszna, de fordítva is ami kéne, de nincs benne.
Szerintem a blokkokra tagolt, taxonomiához kapcsolható menürendszer valamint a kép beillesztése tartalmakba szükséges, szerinted nem és varázslás ha meg akarom oldani. Különbözőek vagyunk, máshogy látjuk logikusnak a dolgokat.
Eddig megpróbáltam elkerülni a "valódi" drupal fejlesztést és mindent modulokkal és belehekkeléssel megoldani, de most jött el az a pillanat, amikor be kell lássam, hogy ez zsákutca volt. Ezért is olvastam el a kézikönyvet és emiatt szinte mindent újra kell írnom. Úgyhogy a varázslatnak vége:)
A HTML areaval kapcsolatban igazad van, rosszul emlékeztem vagy valamelyik régebbi verziója volt, hogy kikapcsoltam és végérvényesen átírta a tartalmakat. A legújabb már nem ilyen és pont megfelel képfeltöltésre.
Úgyhogy kösz a tippet,
üdv:Kuller

0
0
chx képe

A varázslást a rejtélyes, csak nálad előforduló hibákra értettem. Nincs "valódi" és "nem valódi" drupal fejlesztés, egy pár soros PHP-ben összeszenvedett blokk is fejlesztés.

Egyet kérünk: oszd meg velünk, ami hasznosnak bizonyul. Ez nem kötelesség, csak kérés. Akkor vagy köteles megosztani a Drupal fejlesztőkkel a változtatásaidat a Drupal kódján, ha azt terjeszted, ez a GPL (egyik) lényege.

0
0
kuller képe

Nagy megtiszteltetés, hogy ezt kéred.
Mindenképpen megteszem, ha olyat alkotok ami másnak is jól jöhet.

Üdv:Kuller

0
0
Anonymous képe

Most látom, hogy talán az fckeditor talán alkalmas lehet erre is.

http://www.fckeditor.net/default.html

http://drupal.org/files/projects/fckeditor-4.5.0.tar.gz

Elég sokat tudónak látszik. Ismeri valaki közelebbről?

ATamás

0
0
chx képe

most került fel a cvs-be nemrég, vissza is vonták a feltöltő CVS írási jogát.. igaz, azt a feltöltés ügyetlensége miatt, de amúgy sem szeretik.

0
0