Egy új tartalomtípust szeretnék, melynél szövegmező és kép hozzáadási lehetőség is van.
Képmező nélkül van CKEditor (ha több szövegmezőt hozzáadok, akkor is), amint a fájlfeltöltő mezőt hozzáadom, a szerkesztő eltűnik, és semmilyen beleértő módon nem tudom elővarázsolni.
Azon is gondolkodom, hogy talán a fájlmező egysoros mérete zavarja meg szegény szerkesztőt. Nem lehetne másképp, másik oldalra tenni a fájlfeltöltést? (Csoporthoz adtam, de nem segített)
Mi lehet a probléma?
Még használatban van better formats és resizable body modul. Amikor az utóbbit eltávolítottam, soha nem jelent meg a CKEditor, bármit tehettem. Ebből gondolom, hogy köze lehet hozzá!
Köszönet a segítségért!
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Fórum:
csoportok
Még egy:
Amikor a fájlmező hozzáadás megtörténik, minden összecsukható beállítás lehetőség szétnyitva lesz a beküldő lapon, és nem is lesz összecsukó gomb.
Telepítési hiba
Úgy fest, valami telepítési hiba lehet. Az is előfordulhat, hogy az FTP másolásnál volt valami, vagy nem tudom.
Kérdés, mit lehetne ilyen esetekben tenni? Köszönöm a választ!
Újra telepítés?
Leszed+update.php+feltesz+update.php.
Csak tipp, de ha telepítési hiba, akkor megoldja valszeg.
- ad astra per aspera -
Talán segít
Hasonló jelenséggel küzdöttem D7 alatt (a cck miatt gondolom, hogy nálad D6 van).
Talán segít az ott ismertetett nyomozás-megoldás:
http://drupal.hu/forum/javascript-probl%C3%A9ma/17116
Persze hogy segített! ((-: - Köszönet!
Igen, D6 van, de a probléma, és a megoldás ugyanaz! :) Nagyon szépen köszönöm a segítséget, erre magamtól szerintem SOHA nem gondoltam volna!
Nem is értettem, hogy egy korábbi tesztkörnyezet miért működik? (Az újabb migrate volt, így sikerült reprodukálni a hibát. :))
Angolul nem tudok olyan jól írni, és őszintén szólva kissé szkeptikus voltam - de mégis kaptam választ, jee!
Sajnos nem értem az összefüggéseket, és ez kicsit zavar - mert ha ilyesmi van, még jól keresni sem tudok.
2 napja nem tudtam haladni az oldal fejlesztésével, és egy ilyen egyszerű dolog van...
Még egyszer 10X, további naposat !!!
(Már variable check is játszott, de a firebug console persze, hogy nem.)