Szerintem úgy, hogy a kérdező azt szeretné tudni, vajon hová vette be magát a vírus?
Így látatlanban az index.php nézd át, amikor nekem hasonló problémám volt akkor egy "került" a forráskódba...
De az a biztos, ha törlöd a drupal-t a /sites könyvtár kivételével (illetve ha a .htacces, vagy a robots.txt fájlokon valamit változtattál, akkor azok kivételével). Előtte azért csinálj biztonsági mentést.
És felmásolsz egy ugyanolyan verziójú "eredeti" drupal-t a helyébe.
Persze még a sites/modules modulok közt is lehet vírus...
Hogy az adatbázisba bevette magát, azt nem tudom...
Azt is kipróbálhatod, hogy letöltöd a forrást és ráereszted a víruskeresőd (bár abban nem vagyok biztos, hogy felismeri..).
Drupal?
Ez a kérdés hogyan kapcsolódik a Drupalhoz?
Választ szeretnél? - Új kérdés, új téma - Tesztoldal - Trollkezelés - Frissítés
Szerintem úgy, hogy a kérdező
Szerintem úgy, hogy a kérdező azt szeretné tudni, vajon hová vette be magát a vírus?
Így látatlanban az index.php nézd át, amikor nekem hasonló problémám volt akkor egy "került" a forráskódba...
De az a biztos, ha törlöd a drupal-t a /sites könyvtár kivételével (illetve ha a .htacces, vagy a robots.txt fájlokon valamit változtattál, akkor azok kivételével). Előtte azért csinálj biztonsági mentést.
És felmásolsz egy ugyanolyan verziójú "eredeti" drupal-t a helyébe.
Persze még a sites/modules modulok közt is lehet vírus...
Hogy az adatbázisba bevette magát, azt nem tudom...
Azt is kipróbálhatod, hogy letöltöd a forrást és ráereszted a víruskeresőd (bár abban nem vagyok biztos, hogy felismeri..).
...mit tudok: http://web.termuves.hu