jQuery UI module

d0r0ttya képe

Sziasztok,

a Drupal frissítése során (6.17->6.19, valamint néhány modul, pl. Date) futottam bele a következőbe:
frissítés után kiírta, hogy "The Date Popup module now requires the jQuery UI module as a source for the datepicker. Please install it immediately.". Feltettem a modult, de amikor bekapcsolom, a következő hiabüzenetet adja és kikapcsolja a modult:

* The Date Popup module now requires the jQuery UI module as a source for the datepicker. Please install it immediately.
* The jQuery UI plugin is missing. Download and extract it to your jquery_ui module directory. See README.txt for more info. (Jelenleg használatban: jQuery UI Not found)
* The Date Popup module now requires the jQuery UI module as a source for the datepicker. Please install it immediately.

Valakinek ismerős a hiba? Gondolom valami egyszerű megoldása van, de ez az első drupalos oldalam, kezdő vagyok a témában, főként hibaelhárításban. Előre is nagyon köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aboros képe

Hianyzik a jQuery UI plugin. Toltsd le es tomoritsd ki a jquery_ui modul mappajaba. Tovabbi reszeltekert lasd a README.txt allomanyt.

0
0

-
clear: both;

Balogh Zoltán képe

Ha felteszel egy új, általad még nem ismert modult, akkor célszerű a modulhoz tartozó README.TXT (INSTALL.TXT, stb.) állományokra egy pillantást vetni, különösen akkor, ha ez még a hibaüzenetben is ott figyel.

The jQuery UI plugin is missing. Download and extract it to your jquery_ui module directory. See README.txt for more info. (Jelenleg használatban: jQuery UI Not found)

Tehát le kell még töltened magát a jQuery UI-t (nem a jquery_ui modult, mert azt már megtetted). See README.txt

0
0
d0r0ttya képe

Megnéztem, de nem segített, a readme szerint a következőt kellene tennem:

Download the latest jQuery UI 1.6 development package from: http://code.google.com/p/jquery-ui/downloads/list?can=3&q=1.6

Azonban ezen a linken nem jön be találat (Your search did not generate any results.). Ha megnézem "all downloads for 1.6", akkor kapok letölthető állományokat, de az egy tömrített html oldal, nem tudom elhinni, hogy azt kellene bemásolnom a modules könyvtárba. Vagy rosszul értelmeztem?

0
0
Balogh Zoltán képe

Töröld ki a link végéről a &q=1.6 részt, mert az a Readme.txt 2009 nyári. Az 1.7.3 simán megy, legalábbis nekem még nem volt vele gondom.

0
0
d0r0ttya képe

Nagyon köszönöm, így már nem állította vissza a modult ki nem jelöltté, de az első hibaüzenet ezután is előjött, amit a jQuery Update bekapcsolásával viszont orvosolni tudtam. Még egyszer köszönet a gyors és hatékony segítségért!

0
0
snufkin képe

meg egy vitorlazorepulo \o/!

0
0