Jogosultságok!

Gonda János képe

Át tudom írni pár helyen a tartalmakat. Nézzétek meg a jogosultságok beállítását, mielőtt nagyobb baj lenne.
További jó munkát.
A Jani

Fórum: 
pp képe

A drupal.hu kézikönyve egy Wiki. Bárki átírhatja. Nincs mit átnéznünk.

pp

0
0
Gonda János képe

A Wikiben cikket lehet beküldeni egy témában, amit egy lektor elfogad vagy nem. A fenti beküldött cikkemet viszont nem tudom módosítani sem törölni. Másét viszont tudom.
Az követhetetlenné tenné és megbízhatatlanná tenné a kézikönyvet, hogy a szerző írta a tartalmat. vagy egy kezdő átfirkálta téveszmékkel.

Lehet, hogy amit írtam az a téveszme:D
Jani.

0
0

Gonda János

pp képe

és ha kézikönyv lapot küldesz be? akkor mi van?

pp

1
-1
Gonda János képe

Nem értettél meg, szerintem.
Sajátomét nem tudom átírni. Nálam nagyobb tudású Drupál-szakértők által beküldött tartalmakat viszont igen.

0
0

Gonda János

pp képe

Te nem értettél meg.

Odamentem a könyvlapra, fogtam a változatokat, és visszaálltam az eredetire, a tiedet meg nem töröltem, legyen nyoma, mit csináltál, ha kitiltanálak, amit akkor tennék, ha romboló szándékkal tetted volna amit tettél.

Egyébként Goba 2007-es cikkét Gusztáv 2008-ban módosította (és most Te 2012-ben). Az egy issue, hogy a változatok szerzői megjelenjenek egy adott cikknél, de ezzel nem volt időnk foglalkozni.

Abból indulunk ki, hogy itt értelmes felnőtt emberek vannak, akik azért regisztráltak ide, mert a Drupal iránt érdeklődnek. Amennyiben valaki talál egy hibát azt kijavítja. Ha valamit aktualizálni kell akkor azt átírja. Ez így működik a dorgon is.

Ha jön egy gyökér akkor meg visszaállunk és kitiltjuk.

Egyszóval nem hibát találtál, hanem egy szolgáltatást, ami kizárólag a könyvlapoknál működik, fórumbejegyzéseknél – értelem szerűen – nem.

pp
(János módosított egy könyvlapot és elküldte a linkjét magánban)

3
0
Gonda János képe

Már csak úgy lenne kerek, ha ez mindenkinél, így működne.
Néhány felhasználó szövegét simán át tudom írni. Másokét nem
Saját bejegyzésem nem tudom módosítani. Szándékom szerint nem tartalmat módosítanék, hanem íráshibákat utólag. Elég magyartalan időnként a hozzászólásom.

0
-1

Gonda János

pp képe

A könyvlapokat tudja mindenki szerkeszteni, de azok verziókezeltek.

pp

1
0
aboros képe

azért nem tudod szerkeszteni ezt a konkrét bejegyzést, mert ez egy fórum téma. ha könyvbe helyezzük esetleg, akkor is fórum téma marad. ez ilyen. ami eredetileg is könyvlap, azt tudod szerkeszteni és tudsz is olyat beküldeni.

1
0

-
clear: both;