Jogosultság kezelés egyszerűbben

Anonymous képe

Sziasztok!

Szeretnék több tartalomtípust is létrehozni, de a jogosultság beállításoknál már így is elég nehézkes egyenként végigmenni és a kockákba betenni a pipát ahhoz a Tartalomtípushoz és azon belül az egyes jogosultságokhoz, ha még egy párat csinálok, akkor az már nagyon nem lesz felhasználóbarát.

Sajnos még annyi sincs a rendszerben, hogy legalább változó árnyalással lehessen követni a sorokat, hogy az ember szeme ne tévedjen el.

A kérdésem: van valamilyen modul, ami ezt sokkal egyszerűbben, kényelmesebben és áttekinthetőbben teszi, vagy ne akarjak 3-4 tartalomtípusnál többet csinálni?

Természetesen csoportokat csináltam, nem felhasználónként adok jogosultságokat. De ettől még nem jobb a helyzet, mert már eleve nagyon kényelmetlen az alap helyzetet használva is.

Drupal verzió: 
Bálint képe

Nézd meg a Filter Permissions modult.

Sajnos még annyi sincs a rendszerben, hogy legalább változó árnyalással lehessen követni a sorokat, hogy az ember szeme ne tévedjen el.

Vagyis a sminkedben! Válts át Garlandra pl., és nézd meg, hogy milyen szépen megvalósul a változó árnyalás.

0
0
vacati képe

Feltettem a Filter permission modult, de kicsit csalódás: mindössze annyit csinál, hogy ki lehet választani felhasználókat (szűrni), vagy modulokat, de onnantól kezdve ugyan az van, mint volt, csak nem az össze modul látszik, hanem csak az.

Viszont ha sok tartalomtípusom van (emiatt kellett nekem valami megoldás), akkor a node-on belül nem lehet szűrni, hanem bedobja az összeset, márpedig így megint sorról sorra kell kattintgatni a jogokat.

Az lenne a jó, ha tartalomtípusok szerint is lehetne szűrni és egyszerre beállítani jogokat akár.

Ilyen modul nincs?

0
0
Bálint képe

Akkor próbáld ki a Node Permissions Grid modult, ha nem tudsz aludni emiatt. :)

0
0
aboros képe

hogy

tr:hover {
  background: #ffa;
}

vagy ilyesmi. ez is hasznos tud lenni.
a jogosultsag kioszto kepernyo tenyleg nem egy leanyalom, bar 3-4 tartalom tipusnal meg szerintem siman hasznalhato.
0
0

-
clear: both;