Sziasztok!
Készítek egy fotós honlapot drupal 7-ben és az egyik feladatom az lenne, hogy a galéria menüpontban feltöltött csoportosított képeket csak azok az emberek láthassák akikről készítette a képeket a fotós.
A galéria menüpontnak egy nézetet hoztam létre és ott vannak csoportosítva a képek. Ez alá szeretnék egy jelszó bekérőt.
Így szeretném, hogy nézzen ki
Köszönöm előre is a segítséget!
Dávid
Fórum:
A Protected node modullal meg
A Protected node modullal meg lehet csinálni a feladatot.
Védd az állatokat! ;)
Köszi! Megpróbálom összehozni
Köszi! Megpróbálom összehozni ezzel a modullal.
Fél siker
Sikerült a nézet galériába feltöltött képeket (albumokat) levédenem jelszóval. Ezt a szöveget írja ki: hozzáférés megtagadva Ön nem jogosult az oldal elérésére.
Sajnos a jelszót nem tudom beírni névtelen látogatóként, így a tartalom nem jelenik meg.
A jogosultságoknál (admin
A jogosultságoknál (admin/people/permissions) adj jogosultságot a névteleneknek az access protected content és a view protected content jogokra.
Úgy már mennie kell.
Védd az állatokat! ;)
Eddig oké
Megjelent a password helye is, így a jelszót írva azt az üzenete kapom, hogy hozzáférést kaptam a védett tartalomhoz, de nem ugrik a tartalomra,még mindig a jelszó beírásnál vagyok.
Már csak egy pici kell
Most ott tartok, hogy betudom írni a jelszót és a tartalmat is megjeleníti utána, ez eddig jó:-)
Hiába engedélyezem a view protected content jogokra az engedélyt, nem jelenik meg a tartalom a nézetbe, de ha leszedem a védelmet, megjelenik a nézetbe...
A nézetben lehet olyant
A nézetben lehet olyant állítani, hogy "Hozzáférés", ott most talán az van beállítva, hogy "Jogosultság:Közzétett tartalmak megtekintése"
Próbáld ki azzal, hogy Nincs, azzal látszik?
Védd az állatokat! ;)
Sajna így sem működik, a
Sajna így sem működik, a védett galériákat nem tudom megjeleníteni nézetben :-(
Egy screenshotot mutass akkor
Egy screenshotot mutass akkor légyszi a nézetről, mert ez így elég vakrepülés jellegű.
Arra gondoltam még, hogy a megjelenítés neked most mire van állítva? Ha nem Mező, akkor próbáld azt is ki, légyszi.
Védd az állatokat! ;)
Még mindig nem akar működni
Még mindig nem akar működni nézetben..
nézet
Egy kicsit furcsa ez Views...
Egy kicsit furcsa ez Views... hányas verzió ez?
(Ahogy most van, úgy nem lenne szabad látszania a FIELDS részben semminek, csak ennek: "The selected style or row format does not utilize fields.")
A FORMAT rész "Show: Content"-et kellene átállítani Fields-re először.
Védd az állatokat! ;)
Rendben átállítottam Fields
Rendben átállítottam Fields-re, de még mindig nem látszik.
A Views -om 7.x-3.6-os
Oké, akkor most hozzá lehet
Oké, akkor most hozzá lehet adni a fieldeket, amiket akarsz mutatni, mert így a nézetben a mezőkre nem lesz hatással a jelszóval való elrejtés, csak a renderelt tartalomra.
Viszont a továbbiakat ne a Master display-en, hanem a Page-en csináld, mert végeredményben az fogja adni a nézetoldaladat.
Védd az állatokat! ;)
Úgy tettem ahogy mondtad, de
Úgy tettem ahogy mondtad, de még mindig nem látom a jelszóval védett galériákat. Köszi az eddigi segítségeket :-)