Sziasztok!
A társasházunk weboldalának elkészítését vállaltam el, amelynek beindításáról majd a tulajdonosok döntenek. A döntéshez be kellene mutatnom a működést, többek között hogy mi a különbség az idegen látogató és a bejelentkezett felhasználó által elérhető funkciók között.
Ehhez a legegyszerűbb megoldás egy demo user létrehozása, amelynek adatait megkapják a lakók.
De meg kellene akadályozni, hogy bejelentkezés után a felhasználói adatba belenyúlhassanak, módosítsák a jelszót, illetve az e-mail címet, vagy használják az elfelejtett jelszó funkciót.
Van erre valami ötlet? A userprotect modul, ahogy én látom csak más felhasználótól védi a kijelölt felhasználót, önmagától nem lehet elzárni.
Előre is köszönöm!
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
Sztem ez a legegyszerűbb egy
Sztem ez a legegyszerűbb egy modulba:
Ezzel global letiltod a /user útvonalat a demo idejére.
----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.
Köszi, ki fogom próbálni.
Köszi, ki fogom próbálni.
Csökönyi Ferenc
mire alapozod?
"A userprotect modul, ahogy én látom csak más felhasználótól védi a kijelölt felhasználót, önmagától nem lehet elzárni."
ezt ki is próbáltad vagy csak feltételezés? mert én használom a userprotectet és bizony tudom védeni vele a usert önmagától.
-
clear: both;
Annyiban feltételezés, hogy
Annyiban feltételezés, hogy nekem nem sikerült ilyen beállítást összehoznom. De ha ezzel megoldható, annak örülök és ezzel próbálkozom.
Köszi!
Csökönyi Ferenc
Sikerült megtalálni a
Sikerült megtalálni a megoldást. Kicsit szokatlan, hogy a modul jogosultságokat szabályoz, de egy részét magában a modul adminisztrációjában, másokat pedig a Jogosultság adminisztrációjában kell állítgatni. Itt van a jelszó és e-mail módosítás szabályozása.
Lényeg, hogy ez a megoldás.
Köszi!
Csökönyi Ferenc