Jóváhagyó modul

ScOut3R képe

Sewastok!

Egy olyan eljárási folyamatot szeretnék beépíteni egy oldalba, hogyha valaki ír például egy cikket, akkor az nem jelenik meg azonnal, hanem egy megfelelő jogkörrel rendelkező felhasználónak jóvá kell hagynia az adott írást. Az Audit modul-t nézegettem, de nem sikerült működésre bírnom. Próbáltam beállítani a hozzá szükséges Node Queue-t és View-t, de nem sok sikerrel. Minden segítségnek nagyon örülnék!

andrew képe

az alap drupallal is könnyedén megoldható a dolog. /admin/content/types oldalon a szükséges tartalom típus beállításánál kikapcsolod a "közzétett" beállítást.

innen kezdve a tartalom feltöltődik, de csak az tudja közzétenni őket akinek "tartalmak adminisztrációja" jogosultsága van.

0
0
ScOut3R képe

Igen, ez nyílvánvaló. De nekem valamilyen "célrendszerre" lenne szükségem. Megfelelő jogkörrel rendelkező felhasználó belép, látja mondjuk egy blokkban, hogy van új moderálandó anyag, átnézi a listát, moderál, töröl, jóváhagy, stb. Valami ilyesmire gondoltam.
Most a modr8 modullal próbálkozom. Nem rossz, csak nem lehet kitenni így cikkeket a főoldalra, mert moderálástól függetlenül megjelenik, csak kiír egy figyelmeztetőt, hogyha hiányzik a jóváhagyás.

0
0
Illyés Edit képe

Megfelelő jogkörrel rendelkező felhasználó belép, látja mondjuk egy blokkban, hogy van új moderálandó anyag, átnézi a listát, moderál, töröl, jóváhagy, stb.

Lásd a Tartalom kezelés -> Tartalom menüpont alatt (/admin/content/node).

0
0
aries képe

Szerintem a workflow (munkafolyamat) action (műveletek) modul páros kell neked, azzal tetszőleges állapotátmeneteket, fázisokat tudsz készíteni

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0