Sziasztok!
Engedélyeztem a modult, nekiálltam fordítgatni, de azon kívül ami, alapban is le van fordítva, semmi sem fordul le. A tartalmakat le sem tudom fordítani, egyszerűen nem találom a lehetőséget. Az egyik menüpontot sikerült lefordítanom, meg is jelenik a fordításnál, hogy lefordítva, de hiába váltogatok a nyelvválasztón, ugyanúgy a magyar változatát jeleníti meg. Már 100-szor átkattintgattam mindent, de nem jutok előrébb semennyivel sem. Ebben szeretnék tanácsot kérni, esetleg egy jó leírást, ha tudna valaki ajánlani.
Drupal verzió:
Fórum:
Van egy "Content translation"
Van egy "Content translation" modul, be van kapcsolva? A tartalomtipusnal engedelyezve van hogy lehet forditani? (admin/structure/types/manage/{tied} , Kozzeteteli beallitasok, Több nyelv támogatása)
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Content translation be van
Content translation be van kapcsolva.
Ezt állítottam be a tartalomtípusomnál:
Többnyelvű beállítások:
Bővített nyelvi támogatás
Normál - Minden engedélyezett nyelv elfogadása.
Közzéteteli beállitások:
Több nyelv támogatása
-Engedélyezett, fordítástámogatással
Senkinek sincs ötlete?
Senkinek sincs ötlete? Gyakorlatilag egyáltalán nem tudok többnyelvű tartalmat létrehozni. A tartalmakat nem lehet lefordítani, semmilyen lehetőséget nem találok rá, a menüpontokat hiába fordítom, ugyanúgy az alapértelmezett magyar jelenik meg, ha átállítom az alapértelmezett nyelvet angolra, és a nyelvválasztónál is ezt választom, akkor sem a lefordított változata jelenik meg a menüpontoknak.
Egy kis segítség, csak tiszta
Egy kis segítség, csak tiszta forrásból:
https://videotorium.hu/hu/recordings/details/3684,Tobbnyelvu_weboldalak_...
Védd az állatokat! ;)
Köszi!
Megnéztem a videót! Nagyon hasznos volt! Mindenkinek ajánlom, aki még nem jártas a drupalban, és több nyelvű weboldalt szeretne.