image_filter, cvsfilter nem működik

cyclops képe

Hi!

Az image modul jól működik, de az image_filter nem illeszti be a kis képet az oldalra, ha az [image:123] parancsot használom. Használta valaki? A csvfilter sem működik, bár az annyira nem fontos. Viszont a smiley filter az jó :)
Az oldal alján megjelenik, hogy használhatok képeket/csv táblázatokat és a súlyozással is sokat próbálkoztam, de eddig semmi eredmény.

cyclops képe

Érdekes fejlemény. Az egész honlapot átmásoltam az uw.hu -ra, az adatbázist dump-oltam és azt is átmásoltam az uw.hu -ra és ott megjelentek a kis képek. Ez hogy lehet? Akkor valami beállítás nem jó az eredeti szerveren, de mi?

0
0
cyclops képe

Még mindig nem tudom pontosan, hogy miért nem működik az image_filter. Az image_filter a következő html kódot generálja:

<img src="?q=/images/thumbs/thumb_ucrs232-257" alt="" />

Ez nem működik. Ha viszont az image modulon keresztül nézegetem a képeket, akkor megjelennek a bélyegképek. Az a következő kódot írja:

<img alt="Mikrokontroller és RS232" width="100" height="52"
src="http://zion.kerekes.elte.hu/cyclops/drupal/images/thumbs/thumb_ucrs232-257"
border="0" />

Hogyan tudnám rávenni az image_filter-t, hogy a második módszerrel adja meg az elérési útvonalat? Már próbáltam javítani az image_filter-t, de még nem igazán értem a drupal lelkivilágát.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Az url() vagy l() állít elő olyan webcímet, ami a q= Drupal webcím megadás szerinti. Ez akkor lehet jó, ha privát fájl tárolást használsz. Ha viszont publikusat, akkor nem a Drupalon keresztül kell mennie a címnek. A privát/publikus fájl tárolás szerint kell választani a megfelelő webcím használat közül.

0
0