imagecache kódrészlet beszúrása

Anonymous képe

Hello!

Régebben már használtam az imagecache modult, sikerrel. Van egy "print theme (....)" kódrészlet, amit be kell szúrni egy tpl.php fileba. Hová is? Amikor először csináltam, egyből ment, most meg totál nem tudom, hová tettem a kódot. Nem találom az előzőt sehol.
Segítsetek!

aboros képe

oda. node.tpl.php, page.tpl.php, akármi smink kimenet sablon. (lehet ilyen fogalom nem is létezik?:)

0
0

-
clear: both;

Anonymous képe

Közben rájöttem, múltkor sem szúrtam be sehova. Régebben ikonméretű képnek csináltam imagecache-ben egy képtípust, hozzárendeltem egy tartalomtípushoz, és view-ban szépen meg is jeleníti vele az ikon-képeket. Most csináltam egy preview-típust, ezt is hozzárendeltem ugyanahhoz a tartalomtípushoz, és csináltam egy view-t, ami a preview-t jelenítené meg a node címével, de nem jeleníti meg. És cpanel-ben sem jött létre a könyvtár, ahova az imagecache tenné a képeket. Pedig ugyanazok a beállítások mindkét képtípusnál - persze a típus neve ésa képméret különbözik.
Ezért rémlett úgy, hogy múltkor beszúrtam valahova ezt a bizonyos kódrészletet, és most is be kelle ahhoz, hogy működjön; de nem szúrtam be sehova, csak rosszul emlékeztem.
Szóval valami bug vagy nemtommi lehet a baj. Ezerszer átnéztem az imagecache, a tartalomtípus és a view beállításait, nem tudom, mi lehet a hiba.

0
0