Image, Image Assist

Dominator képe

Helló!

Telepítettem az image és az image assist modulokat a leírás szerint. Odáig el is jutok, hogy amikor hírt (story) akarok feltölteni a honlapra, akkor megjelenik egy kis ikon a szövegmező alatt, fel is töltöm a képet, de abban a pillanatban be is rakja a képet a főoldalra. Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy egyetlen hírbe több képet is berakjak?

Előre is köszönöm a segítséget.
István

Dominator képe

Közben utánajártam a dolgoknak és felraktam a Tinymce + imce kombót. Beállítottam mindent, ahogy kell, azt hiszem. A tartalom hozzáadásánál megjelenik a rich text gomb, erre kattintva be is jön a Java szerkesztő. Itt újabb gondok kezdődnek. Hiába illesztek be én oda bármilyen képet, a végleges hírben nem látszik semmi, csak a szöveg. Ráadásnak az egész szerkesztőablakot beteríti egy képfájl, ami ha jól sejtem, az oldalam hátterének egy része, de fogalmam sincs, hogy kerül oda.

Szerk: oké, a html szűrés kikapcsolásával végre sikerült elérnem, hogy szépen be legyenek szerkesztve a képek a hírek közé. Már csak a szerksztő ablakban lévő fura háttér zavar. Ha ez segítség, tudok küldeni róla screenshotot.

0
0