Image Gallery indexkép nyílik meg, nem a galéria

frederick01 képe

Üdv!

Sokat próbálkoztam megoldani ezt a problémát, de most már teljesen elegem van a sikertelen próbálkozásokból.

Szóval adott egy Image gallery, és a Views-al állítgattam a megjelenését. A célom az volt, hogy ne egymás alatt legyenek a galériák felsorolva, hanem rács formában, 3 oszlopban. Ezt sikeresen beállítottam a Stílus: Rács résznél. Itt pedig megjelenik az indokolatlan hiba: a galériák listájánál, az indexképre kattintva nem a galéria jelenik meg, hanem a lightbox megnyitja a képet. A továbbra nyomva pedig jön a többi galéria indexkép. A galériák csak és kizárólag a galéria címére kattintva jelennek meg. Ha visszaállítom a stílust subgallery list-re, vagy 1-2 egyéb verzióra, akkor jól működik, de néhánynál, köztük a Rács beállításnál, amire nekem szükségem van, nem jó. Próbálgattam a views-en belül a felsorolás beállításokat, de nem jártam sikerrel.
Mindenből a legfrissebb stabil verzió van fent.

Köszönöm a segítséget!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

admin/settings/lightbox2/automatic

Automatic handlers / Image node settings / Disable lightbox for gallery lists

Ez utóbbit kapcsold ki, erre tippelek.

0
0

Nagy Gusztáv

frederick01 képe

Sajnos ugyanaz az eredmény, a képet nyitja meg. Most próbálok új views-t létrehozni, de már az is eszembe jutott, hogy ez valami bug. Egy sima stílus átállítástól változik meg a viselkedése, szerintem nem kéne.

0
0
frederick01 képe

Megvan a megoldás...

Amikor a views-ben átállítom a stílust rácsra, érvénytelen lesz a lightbox galéria indexkép tiltása, de ha kézzel letiltom a galéria node-ját a lightbox beállításainál, akkor a probléma megszűnik. :)
Köszi a tippet, ha nem mondod a lightboxot, lehet erre nem jövök rá, pedig ésszerű lett volna itt is nézelődni, csak azt gondoltam a views-nél keresgéljek.

0
0