Image gallery - galériák lista módosítása

schray képe

Bizonyára egyszerű kérdés és lehet,hogy már ki lett tárgyalva korábban, de elég sok időt vesztegettem a keresgéléssel ezért inkább felteszem:

Image gallery modult használok és szeretném módosítani a dobozok színét azon az oldalon ahol felsorolja a galériákat, mivel új témát raktam fel és most szürke alapon szürke szöveggel jelennek meg. (fent van a flash galleries is, teljesen jól működik, de ugyanaz a jelenség)

Az admin felületen nem találtam ilyen lehetőséget, a css fájlokban pedig elég sokat keresgéltem, de azokban amiket én esélyesnek tartottam nincs semmi. :(

Drupal verzió: 
schray képe

hm, ezt jól kitárgyaltuk :(

ezt megoldottam, nem biztos,h a legjobb megoldás,de nem baj...

viszont egy másik rendszeren adódott egy új -szintén Image gallery- hiba:
azon az oldalon ahol az előnézeti képek vannak, az oldal alján a pager (1 2 3 előző következő) színét kellene megváltoztassam, mert most fekete alapon fekete...

a css-ben nézelődtem, próbáltam a firefoxhoz való web developer modullal beazonosítani, hogy mégis hol keressem, de nem jártam sok sikerrel... (nem kell mondanom,hogy elég amatőr vagyok ezen a téren, bár lehet,hogy mire itt válaszol valaki már nem leszek az... )

0
0
Nagy Gusztáv képe

elég nehéz röviden válaszolni.

A sminked style.css-ét (és semmi mást) változtasd. De hogy mit, azt vagy megcsinálod alapos HTML és CSS tudással, vagy ide teszel egy linket, ahol élőben láthatjuk, mit szeretnél.

0
0

Nagy Gusztáv