iframe frissítés

hellstar képe

Van egy Drupal rendszerem. A sminket megbuherálva készítettem egy Iframe-t a főoldalra.
Az Iframe meghív egy php külső fájlt.
Ez szépen meg is jelenik, ebben egy form van, amit ha elküld (submit) a felhasználó, akkor az adatbázisba ír egy rekordot. Ez is frankón működik.

A gondom az, hogy a submit után, nem a külső php fájl töltődik vissza az Iframe-be, ahogy kiinduláskor, hanem az egész komplett főoldal blokkokkal, mindenestül.

Hogyan kell változtatni a form-ot (drupal_get_form?), hogy csak a saját php fájlt töltse vissza az iframe-be vagy az is jó lenne, ha az egész főoldalt újratöltené, és az iframe-be a kiinduló form kerülne újra.

Köszi a segítséget!

A form beküldő kódrészletem:

$form['submit'] = array('#type' => 'submit','#value' => t('Értékel'));
function lemezhaboru_submit($form,$form_values)
{
global $user;
$most=time();
$azon=array();
global $azon;
$i=db_query("select nid {from} node where title='%s'",$form_values['lemezek']);
while ($azon = db_fetch_array($i)) {
db_query("INSERT INTO {lemezhaboru} (lemezcim,ertekelo,pont,datum,lemezid) VALUES ('%s','%s', %d, %d,%d)", $form_values['lemezek'], $user->name, $form_values['pont'],$most,$azon['nid']);
}
}
$output = drupal_get_form('lemezhaboru', $form);
return $output;
}

Drupal verzió: 
Fórum: 
pp képe

Így első körben rossz a külső php-d mert miért a Drupal főoldalára dob vissza. Nehéz úgy válaszolni, hogy nem látjuk a külső php fájlt csak egy részét amiből csak azt tudom leszűrni, hogy hülyeséget csinálsz és totál rossz felé indultál el. Azt javaslom az iframe és a külső php buhera helyett fejlessz egy modult. Ez amit most csinálsz nemhogy nem járható, hanem rossz út és a pokolba vezet.

pp

0
0
hellstar képe

köszi ez megoldódott végül.

Amivel még gondom van, az a flexinode selectje.
Ez egy tömbben tárolja az értékeket.
amikor hivatkozok erre $node->flexinode-1, akkor az érték helyett egy számot ír ki. hogyan lehet hivatkozni a tömbben a nevére az opciónak?

0
0
pp képe

Új téma legyen új téma

0
0