IE6 bug

Nothing képe

sziasztok.

Szeretnék kérni egy kis segítséget. Nem rég csináltunk egy oldalt www.media-press.hu vagy www.naprakesz.hu . Minkát linken eléri az oldalt. Na most a probléma abban áll hogy IE6 alatt a jobb oldal becsuszik a tartalom alá és egyszerüen nem jövök rá hogy miért. na meg arra sem hogy mi lenne a megoldás hogy normálisan működjön.

A válaszokat előre is köszi!

Weganet TEAM.

Fórum: 
nevergone képe

Nem akarok beleszólni, de ez annyira kötődik a Drupalhoz, hogy inkább a Weblabor -on volna a helye. Amúgy ez CSS hiba, és az IE 6 -tal sajnos sok a probléma ilyen téren.

0
0
Nothing képe

Hát azért kötődik az Drupálhoz mivel az oldal Drupálos. De már megoldottam a mai nap folyamán a problémát ugyhogy már semmi gáz. Akár törölni is lehet a topikot.

0
0
randt képe

mert én máshogy nem boldogultam ha tudsz valamit rá közzétehetnéd.
Valamiért egy idő után minden oldalam szétesik a 6os -al. Pedig telepítés után egy darabig ok küldöm be a tartalmakat aztán egyszer csak a jobb menü lekerül stb. De csak a 6-oson, na most nem mindenki frissiti az explortert tehát érdekelne mi az ábra .

0
0
Paal képe

Nem rosszindulatból mondom, de mivel átbuheráltad az eredeti témát, és minden bizonnyal CSS problémád van, szerintem sincs sok köze a Drupal-hoz.
Ez olyan, mintha vennél egy autót, hülyére tuningolod, majd visszaviszed az autókereskedésbe azzal, hogy szétment a motorja (a tuning miatt), miért nem megy? ;)

Üdv, Pali

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

Charybdis képe

A tartalom oszlopára egyszerűen be kell állítani ezt, és jó lesz:

overflow: hidden

0
0
Nothing képe

Hát az nem minden esetbe oldja meg a problémát. Nekem pl az is segitett hogy a bal oldalsávon voltak kint képek a termékekhez és az egyik valamiért kilógott az oszlopából és ezért a jobb oldalsáv bekerült a content rész alá. Az hogy miért azt nem tudom. De ha a CSS -t birigálod akkor szerintem a bal és jobb oldasáv szélessége nem lehet nagyobb mint 250px. Én ha nagyobb ra tettem már rögtön bekerült a content rész alá.
Remélem segitettem valamit.

0
0
Charybdis képe

Akkor minden oszlopra overflow: hidden. Ekkor nem fog átlógni semmi, így az IE6 nem tol le semmit.

0
0
husztisanyi képe

Igen, ez nekem is megoldotta az IE szétcsúszását.
A garland smink-jében, a "#wrapper #container #center" -be tettem bele a overflow: hidden-t és így már jól jelent meg

0
0