http kérés hiba

musicguy képe

Hello!
Regisztráltam a cwi.hu-ra és meglepően tapaasztaltam, hogy a drupal telepítés után a következő hibaüzenetet közli a jelentésekben:

"HTTP kérés állapota Nem sikerült
A rendszer vagy a hálózat beállításai nem teszik lehetővé hogy a Drupal weboldalakat érjen el, ami csökkentett működést eredményez. A hiba oka webszerver vagy PHP beállítás lehet és javasolt kijavítani, hogy működjön a rendelkezésre álló frissítési információk letöltése, hírcsatornák betöltése, OpenID felhasználásával történő belépés vagy más hálózat függő szolgáltatás."

A napokban már próbálkoztam néhány külföldi tárhelyszolgáltatónál, és ott is ugyanezt mondja. A 6.1-es verziót használom, volt egy fizetős tárhelyem, azon is ugyanez volt, de nem volt vele probléma.

Lécci segítsetek, előre is köszönet.

pp képe

Mit segítsünk?

pp

0
0
fox mulder képe

Nekem az 5.7-es Drupalt simán sikerült beizzítanom a cwi-n. Igaz, semmiféle tartalom nincs még, csak néhány modul van bekapcsolva. Többek között a Poormanscron. A hibaüzenetet az állapotjelentés adja?

0
0

Fox Mulder

musicguy képe

Bizony, az állapotjelentés írja ki ezt a csúfságot.
A poormanscron modul egyébként megy itt is, csak a frissítések keresése nem fut le a cronnal együtt, amit megint kifogásol a drupal.
A problémát igazából az jelenti, hogy ha megpróbálok beállítani valamilyen modult, akkor kiírja, hogy a frissítések nem elérhetőek, aminek az oka az hogy a http-t nem tudja a drupal elérni. Tehát ez a hiba egy láncreakciót indít el, ami nem engedi, hogy bármit csináljak az oldalon.
Arra lennék kiváncsi, hogy át tudok-e valamit írni az egyik php fileban, hogy ez működjön, vagy egyszerűen csak töröljem le a 6.1-et és tegyem fel az 5.7-est?

0
0