.htaccess kilép a telepítési könyvtárból

erdelyik képe

Sziasztok. Adott egy D7 honlap, aminek a telepítését a tárhely szolgáltatója végezte. Az első pillanattól fogva adott volt az a gond, hogy egyszer csak létrehozott a honlap egy .htaccess fájlt a telepítési könyvtáron (public_html) kívül és a honlap működése leállt. Ha törlöm a fájlt, a működés újra visszaáll. Az új fájl tartalma minden esetben a következő:

SetHandler Drupal_Security_Do_Not_Remove_See_SA_2006_006
Deny from all
Options None
Options +FollowSymLinks

Azt értem, hogy ennek hatására miért hal meg a honlap, de azt nem, hogy ezt mi okozza. Saját szerveren és fizetős tárhelyen is működtetek több honlapot Drupallal, de ilyen gondot nem tapasztaltam még. A szolgáltató szerint ez egy ismert Drupal hiba, ők 16.000 forintért szívesen elhárítják.

Talán van valakinek ötlete, hogy hogyan előzhetném meg ezt a gondot. Azért is hálás lennék, ha csak egy a probléma megoldását leíró oldal linkjét megírná valaki.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Tedd vissza az eredeti .htaccess-t, és nézd meg mi van beállítva itt: admin/config/media/file-system
Van egy érzésem, hogy vagy a tmp, vagy a private directory path van ráállítva a core gyökerére.

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

erdelyik képe

Az eredeti htaccess a helyén van. Egy új fájl keletkezik, í telepítési könyvtáron kívül. Ha ezt törlöm, a honlap továbbra is rendesen működik.

0
0
erdelyik képe

Most értettem meg, hogy mit írták. Valóban a gyökér volt beállítva. Most átírtam, várom az eredményt.

0
0