Hozzaszolas kepfeltoltes?

iraszl@drupal.org képe

Hogyan tudom beallitani, hogy a hozzaszolasokhoz is tudjanak a felhasznalok allomanyt csatolni? Foleg az inline.modul miatt kellene, hogy az emberek tudjanak kepet feltolteni. Vagy van valami mas megoldas kepfeltoltesre hozzaszolason belul?

iraszl@drupal.org képe

elfelejtettem mondani, hogy az se baj ha a kep csak csatolmanykent van jelen es nem jelenik meg. sot az talan jobb is lenne.

0
0
chx képe

0
0
iraszl@drupal.org képe

koszi, de szeretnem tudni hol allitom be ezt a modult, hogy ne csak uj node-okba lehessen feltolteni, hanem commentbe is.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Szerintem nem támogatja a hozzászólásokhoz csatolást, bár lehet, hogy újabban van rá hook is, amivel be tudna oda épülni. Utána kellene nézni a forrásban.

0
0
iraszl@drupal.org képe

az nehez lesz. nekem a forras kinaiul van. :)

0
0
chx képe

http://drupaldocs.org/api/head/function/hook_comment tényleg van. Sajnos most nem lesz időm ezt fejleszteni, a magyar Drupalosoknak készül egy -- remélem kellemes -- meglepetés a hétvégén.

0
0
Hojtsy Gábor képe

A comment kampó nem sokmindenre elég. Egy nodeapi kaliberű kampó kellene a hozzászólásokhoz, hogy a feltöltés onnan megoldható legyen (validate, load, form param, form post, stb. opciókkal).

0
0
Hojtsy Gábor képe

Folyik az eszmecsere egy contentapi()-rol, ami megoldaná a problémát, dehát ez még nagyon gyerekcipőben jár, leghamaradd a 4.6-ban lehet.

0
0