Hírcsatorna tartalom csak cím és bevezető legyen!

valekaa képe

Szervusztok!
Az /admin/config/services/rss-publishing címen beállítom a hírcsatorna tartalomnál, hogy a cím és bevezető jelenjen meg az rss-emben, de a teljes szöveg jelenik meg. Ha a csak címekre állítom a legördülő menüt, akkor csak címek jelennek meg, ha teljes szövegre, az is szépen hasít, tehát ezek működnek működik.
A cikk típusú tartalmaknak vannak bevezetői, ráadásul képekkel.
Nincsen valamilyen beállítás valahol, ami ezt kijavítja? Szeretném a címet és a bevezetőt is megjeleníteni az rss hírben, azoknál, akik követnek.
Van ez ügyben tapasztalatotok?

Drupal verzió: 
csakiistvan képe

1, A tartalomban be vannak jól állítva hogy mi jelenik meg a teaserben?
2, A tartalom típus teaser displayében tudod még beállítgatni hogy a bodyból mi menjen ki, mondjuk a "Summary or trimmed" opció azt hiszem coreból jön, ha trimmeled mondjuk 100 karekter után se működik?

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

valekaa képe

Köszönöm szépen a segítséget! Működik:

az /admin/structure/types/manage/article/display (=Címlap » Adminisztráció » Felépítés » Tartalomtípusok » Cikk, megjelenés beállítása) oldalon a alján az egyéni megjelenési beállításoknál pipáltam az RSS négyzetet, mentés, majd ugyanezen az oldalon a kis rss feliratú négyzetre kattintva a body (=szövegtest) mezőnél a formátumot smart trimmedre módosítottam. (a hossznál meghagytam a 300 karaktert suffix-szalt.
A Tags (=címke) mezőnél a formátumot rss kategóriára változtattam, így a címkék nem látszanak az rss-ben, ha jól tapasztalom.
A felirat oszlopot nem piszkáltam.
Minden jót kívánok!

1
0