Hierarchikus menü

Nagy Gusztáv képe

Sziasztok!

Nem jövök rá, hogy mi okozza a "Hierarchikus menü" (pl. "Címlap ? Tartalom beküldése") eltűnését. Hol lehet ezt ki-be kapcsolni?

Köszönettel:

Nagy Gusztáv

Hojtsy Gábor képe

Ez akkor jelenik meg, ha éppen be van valami állítva megjelenésre (nem minden modul állít be ilyet). Ha időnként eltűnik, akkor az emiatt van. Ha soha nem jelenik meg, akkor a smink miatt lehet.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Most egyedül a Book-nál működik, Page-nál nem.
Vagy lehet ezt állítani a Page-re is?

Nagy Gusztáv
GAMF
http://nagygusztav.hu

0
0

Nagy Gusztáv

pp képe

Helyezd menübe és megjelenik. ;) Nem kell feltétlen a navigációba vagy az elsődleges linkek közé eltenni, készíthetsz saját menüt, amit aztán jól nem jelenítesz meg, mert csak azért csináltad, hogy legyen morzsa.

pp

0
0
Paal képe

Komolyan ettől függ a morzsa? Soha nem gondoltam volna. Már épp kérdezni akartam, hogy mitől is függ, hogy mi kerül bele a morzsába, mert eddig nem találtam rá ésszerű magyarázatot.

Köszi!

Üdv, Pali

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

pp képe

Eddig ez csupán találgatás volt a részemről, de most belenéztem a forrásba és itt látszik, hogy ha nincs beállítva breadcrumb akkor a hozzá tartozó menüponthoz próbálja meg megkeresni a morzsát. Tehát ha van menü van morzsa, nincs menü nem tudni(vagyis forráskód olvasgatás, keresés a drupal_set_breadcrumb függvény hívogatására.)

pp

0
0
Nagy Gusztáv képe

Úgy néz ki, hogy nálam is megoldotta a problémát.

Nagy Gusztáv
GAMF
http://nagygusztav.hu

0
0

Nagy Gusztáv